Hionta-työstöpää BLACK+DECKER MTSA2, Multievo™ multityökaluun

Tuotenumero: MTSA2-XJ
44,90 €
42,55
Säästät: 2,35 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 15,00€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Lisää kuvia

ALE!
-5%
ALE
Kuvaus
Hiomatyöstöpäällä muunnat BLACK+DECKerin Multievo™ multityökalun tasohiomakoneeksi, jossa on käytännöllinen kyynelen muotoinen hioma-alusta. Kompaktin muotoilun ansiosta hiomakoneella on hyvä ulottuvuus ja kontrolli hiottavaan kohteeseen. Multievo...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Hionta-työstöpää BLACK+DECKER MTSA2, Multievo™ multityökaluun kuvaus

Hiomatyöstöpäällä muunnat BLACK+DECKerin Multievo™ multityökalun tasohiomakoneeksi, jossa on käytännöllinen kyynelen muotoinen hioma-alusta. Kompaktin muotoilun ansiosta hiomakoneella on hyvä ulottuvuus ja kontrolli hiottavaan kohteeseen. Multievo hioma-työstöpäällä hiot kauniit sileät pinnat ja poistat vanhat maalit ja lakat. Hiomakoneen avulla kunnostat kodin huonekalut, viimeistelet nikkaroinnit ja siistit kodin pintoja. Quick-Fit hiomapaperin kiinnityksen ansiosta paperin vaihto ja säätäminen on helppoa ja nopeaa. Portaaton nopeus mahdollistaa hyvän kontrollin erilaisia pintoja hiottaessa. Huomioithan, että Multievo-multityökalu ei sisälly toimitukseen!

BLACK+DECKER Multievo -multityökalulla voit työstöpäätä vaihtamalla porata, ruuvata, katkaista, raaputtaa, jyrsiä, sahata, hioa, leikata ja pumpata. Multityökalu on erinomainen akkutyökalu sinulle, joka et halua isoa työkalulaatikkoa. Multievo-multityökalussa on vain yksi ja sama akku ja työkalun runko. Työstöpäätä vaihtamalla työkalu muuntuu lukuisiin eri remontti- ja nikkarointi- ja pihatöihin.

Tuotetiedot

  • Nopeus: Portaaton
  • Paino: 0.3 kg
  • Hiomisnopeus: 0-7500 (14.4 V yksiköllä) kierr./min
  • Hiomatyyppi: Tasohionta
  • Hiomapaperin muoto: Kyyneleen muotoinen
  • Hiomapaperin kiinitys: Quick-Fit
  • Hiomaliikkeen halkaisija: 2mm
  • 5 hiomapaperia

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot