Ilmapumppu-työstöpää BLACK+DECKER MTNF9, Multievo™ multityökaluun

Tuotenumero: MTNF9-XJ
44,90
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 15,00€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Lisää kuvia

Kuvaus
BLACK+DECKER MTNF9 Multievo™ multityökalun ilmapumppu työstöpäällä täytät kätevästi renkaat, uimarenkaat, ilmapatjat ja urheiluvälineet nappia painamalla. Ilmapumpun painemittari näyttää baarit ja PSI:n, jotta näet kuinka vakaasti esim. renkaat tä...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Ilmapumppu-työstöpää BLACK+DECKER MTNF9, Multievo™ multityökaluun kuvaus

BLACK+DECKER MTNF9 Multievo™ multityökalun ilmapumppu työstöpäällä täytät kätevästi renkaat, uimarenkaat, ilmapatjat ja urheiluvälineet nappia painamalla. Ilmapumpun painemittari näyttää baarit ja PSI:n, jotta näet kuinka vakaasti esim. renkaat täyttyvät. Työstöpäässä on säilytystilaa kahdelle tarvike adapterille, jotta ne pysyvät tallessa katoamatta ja ovat käden ulottuvilla tarvittaessa. Huomioithan, että yhteensopiva Multievo multityökalun runko ei sisälly toimitukseen!

BLACK+DECKER Multievo -multityökalulla voit työstöpäätä vaihtamalla porata, ruuvata, katkaista, raaputtaa, jyrsiä, sahata, hioa, leikata ja pumpata. Multityökalu on erinomainen akkutyökalu sinulle, joka et halua isoa työkalulaatikkoa. Multievo-multityökalussa on vain yksi ja sama akku ja työkalun runko. Työstöpäätä vaihtamalla työkalu muuntuu lukuisiin eri remontti- ja nikkarointi- ja pihatöihin.

Tuotetiedot

  • Sopii hyvin renkaiden ja urheiluvälineiden ilmantäyttöön
  • Painemittari näyttää baarit ja PSI:n
  • Työstöpäässä säilytystilaa kahdelle tarvike adapterille
  • Kapasiteetti: 0-80 PSI/ 5.5 bar
  • 2 adapteria
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot