Monitoimityökalu Skil 1470 AA

Tuotenumero: SKL-F0151470AA
74,90 €
TAI

Toimitusaika: 5-10 päivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 15,00€(HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Kuvaus

Tuotteen Monitoimityökalu Skil 1470 AA kuvaus

Skil 1470 ”Multi-Tasker” -monitoimityökalu on 200 W:n moottorilla varustettu, äärimmäisen monipuolinen työkalu. Toimitukseen sisältyviä tarvikkeita vaihtamalla selviydyt yhdellä ja samalla työkalulla lukuisista erilaisista kodin töistä, kuten hionnasta, sahauksesta, leikkaamisesta ja kaavinnasta. Monitoimityökalu on yhteensopiva markkinoilta laajasti saatavana olevien Boschin ”OIS”- ja ”Starlock”-tarvikkeiden kanssa, niin että löydät taatusti sopivan tarvikkeen joka työhön. Säädettävän nopeuden ansiosta voit mukauttaa työnopeuden aina kyseessä olevaan tehtävään sopivaksi. Monitoimityökalun mukana toimitetaan kaksi sahanterää, kaksi hiomapaperia ja pölynimuliitin, johon voit liittää pölynimurin hioessasi.

Erittäin monipuolinen

Skil 1470 ‘Multi-Tasker’ on äärettömän monipuolinen; voit käyttää sitä lukemattomiin kodin töihin. Halusitpa sitten lyhentää laminaattia, leikata seinään reiän pistorasian asentamiseksi tai hioa ikkunan karmit ennen niiden maalaamista: selviydyt kaikista töistä nopeasti ja vaivattomasti lukuisien markkinoilta saatavina olevien tarvikkeiden avulla. Värähtelevän liikkeensä (tärinänsä) ansiosta monitoimityökalu on kätevä apuväline myös tarkkuutta vaativiin sahaus- ja leikkaustöihin ahtaissa paikoissa. Sillä voidaan jopa leikata seinän kanssa samalla tasolla olevia materiaaleja.

Kätevät ominaisuudet parantavat työskentelymukavuutta

Jotta hiominen sujuisi siistimmin, voit liittää työkalun toimitukseen sisältyvään pölynpoistoliittimeen, joka sopii useimpiin vakiokokoisiin pölynimureihin. Laitteen kolmen metrin pituinen johto antaa runsaasti työskentelytilaa. Ergonomisen, kapean rakenteensa ja pehmustetun kahvansa ansiosta monitoimityökalu soveltuu ihanteellisesti jatkuvaan käyttöön sekä tarkkuutta vaativiin leikkaus- ja sahaustöihin ahtaissa paikoissa. ‘Multi-Tasker’-työkalun mukana toimitetaan segmenttisahanterä puun ja muovin sahaukseen, leikkuuterä, joka soveltuu ihanteellisesti upotusleikkausten tekemiseen puuhun, hiomapohja, kaksi erilaista hiomapaperia ja pölynpoistoliitin.

Takuu 2 vuotta.

Vakiovarusteet

  • Hiontatarvike
  • 2 hiomapaperia (karkeus 80 ja 120)
  • Segmenttisahanterä
  • Upotussahanterä puulle (20 mm)
  • Pölyimuriliitäntä
  • Kuusiokoloavain

Tekniset tiedot:

  • Ottoteho: 200 W
  • Värähtelykulma vasen/oikea: 1,4 º
  • Paino: 1,1 kg
  • Jännite ja taajuus: 230-240 V / 50-60 Hz

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot

Myydyimmät tuotteet (10)