Sakset-työstöpää BLACK+DECKER MTS12, Multievo™ multityökaluun

Tuotenumero: MTS12-XJ
59,90
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 15,00€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Lisää kuvia

Kuvaus
BLACK+DECKER Multievo -työkaluun sopiva sakset-työstöpää on kätevä apulainen kaikkialla kodissa. Multityökalun saksilla voit leikata sekä paksuja mattoja että ohuempaa peltiä, paperia, kartonkia ja muovia. Sakset-työstöpäällä leikkaaminen on kevyt...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Sakset-työstöpää BLACK+DECKER MTS12, Multievo™ multityökaluun kuvaus

BLACK+DECKER Multievo -työkaluun sopiva sakset-työstöpää on kätevä apulainen kaikkialla kodissa. Multityökalun saksilla voit leikata sekä paksuja mattoja että ohuempaa peltiä, paperia, kartonkia ja muovia. Sakset-työstöpäällä leikkaaminen on kevyttä ja leikkausjälki on siisti ja viimeistelty. Huomioithan, että Multievo-multityökalu ei sisälly toimitukseen!

BLACK+DECKER Multievo -multityökalulla voit työstöpäätä vaihtamalla porata, ruuvata, katkaista, raaputtaa, jyrsiä, sahata, hioa, leikata ja pumpata. Multityökalu on erinomainen akkutyökalu sinulle, joka et halua isoa työkalulaatikkoa. Multievo-multityökalussa on vain yksi ja sama akku ja työkalun runko. Työstöpäätä vaihtamalla työkalu muuntuu lukuisiin eri remontti- ja nikkarointi- ja pihatöihin.

Tuotetiedot

  • Kätevä työkalu kaikkialla kodissa
  • Iskun nopeus: 0-1.267 iskua/min
  • Voi leikata mm. mattoja, ohutta peltiä, paperia, kartonkia ja muovia
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot