Iskuporakone Skil 6002 CA 500W

Tuotenumero: SKL-F0156002CA
44,90 €
TAI

Toimitusaika: 5-10 päivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 15,00€(HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Kuvaus

Tuotteen Iskuporakone Skil 6002 CA 500W kuvaus

Skil 6002 -poravasarassa on kompakti ja miellyttävä muotoilu sekä tehokas 500 W:n moottori, joka saa tee se itse -projektisi edistymään. Työkalu soveltuu kaikkiin normaaleihin poraustöihin. Säädettävä nopeus ja nopeuden esivalinta parantavat laitteen monipuolisuutta ja hallintaa. Poravasarassa on avainistukka, niin että voit kiinnittää istukan erittäin tiukkaan ja estää näin poraa liukumasta töiden aikana. Työkalussa on lukuisia käteviä ominaisuuksia, kuten jatkuvan työskentelyn mahdollistava lukituspainike. Poravasaran mukana toimitetaan kolmen 5, 6 ja 8 mm:n kiviporanteräsarja.

Ihanteellinen poravasara poraustöihisi

Poravasarassa on 13 mm:n avainistukka, mikä merkitsee sitä, että voit kiinnittää istukan erittäin tiukasti tarvikeavaimen avulla. Tämä estää poraa liukumasta töiden aikana. Iskutoiminto on tarkoitettu tiilen poraukseen ja se voidaan kytkeä pois päältä normaalia porausta ja ruuvausta varten. Näiden ominaisuuksien ansiosta poravasara on ihanteellinen työkalu kaikkiin kodin poraustöihin.

Säädettävä nopeus ja nopeuden esivalinta työkalun täydelliseen hallintaan

Työkalun säädettävä nopeus mahdollistaa tarkat poraus- ja ruuvaustyöt. Voit säätää nopeutta nopeudensäätöpyörällä. Käyttömukavuuden parantamiseksi voit lukita kytkimen jatkuvaa porausta ja ruuvaamista varten.

Kätevät ominaisuudet parantavat työskentelymukavuutta

Poravasarassa on monia käteviä toimintoja, kuten esimerkiksi suunnanvaihtotoiminto. Se on hyödyllinen esimerkiksi ruuveja löysättäessä tai irrotettaessa. Porakoneen mukana toimitetaan kolmen 5, 6 ja 8 mm:n tiiliporanterän sarja.

Takuu 2 vuotta.

Vakiovarusteet

  • Tarvikeavain
  • Kiviporasetti 3 kpl (Ø 5/6/8 mm)

Tekniset tiedot:

  • Ottoteho: 500 W
  • Hammaskehäistukka: 13 mm
  • Porausteho metalliin: 13 mm
  • Porausteho betoniin: 16 mm
  • Porausteho puuhun: 30 mm
  • Paino: 1,8 kg
  • Jännite ja taajuus: 220-240 V / 50-60 Hz

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset