Ohjainkisko Skil 64 2610 Z040

Tuotenumero: SKL-2610Z04064
64,90 €
TAI

Toimitusaika: 5-10 päivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 15,00€(HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Kuvaus

Tuotteen Ohjainkisko Skil 64 2610 Z040 kuvaus

Skilin ohjainkisko on apuri tarkkoihin 90 ja 45 asteen sahauksiin. Tuloksena ovat suorat ja tarkat leikkaukset 1 mm:n maksimipoikkeamalla metriä kohden. Ohjainkisko on tukenasi työn aikana ja auttaa sinua sahaamaan tarkasti. Pääset nopeasti nauttimaan täydellisen suorista työkappaleista! Helpon säilytyksen ja kuljetuksen takaamiseksi ohjainkisko koostuu neljästä samanlaisesta kappaleesta, jotka on helppo kiinnittää toisiinsa ainutlaatuisen ”Clic”-järjestelmän avulla. Skil-ohjainkiskoa voidaan käyttää kaikissa uusimmissa Skil-pyörösahoissa.

Kun suurikokoista ohjainkiskoa on usein hankala kuljettaa, Skilin kompakti ohjainkisko kulkee vaivattomasti mukana. Skil-ohjainkisko koostuu neljästä samanlaisesta kappaleesta, jotka on helppo kiinnittää toisiinsa ainutlaatuisen ”Clic”-liitännän ansiosta. Ja kun työ on valmis, ohjainkisko on helppo purkaa ja laittaa säilytykseen.

Ohjaimella optimaaliset sahaustulokset

Skil-ohjainkiskoa käyttäen saat aikaan suorat ja tarkat 90 ja 45 asteen sahaukset. Kun käytät apuna tätä ohjainkiskoa, maksimipoikkeama metriä kohden on ainoastaan 1 mm. Lisäksi ohjainkiskolla voidaan työstää kaikkia työkappaleita, joiden pituus on 8–136 cm. Skil-ohjainkiskoa voidaan käyttää kaikissa uusimmissa Skil-pyörösahoissa. Kätevän vakiotoimitukseen sisältyvän jalkalevysovittimen kanssa sitä voidaan käyttää myös useimmissa Boschin pyörösahoissa. Toimitukseen sisältyy myös kaksi puristinta, joilla ohjainkisko voidaan kiinnittää tiukasti työpöytään.

Vakiovarusteet

  • Ohjainkisko (neljä 36 cm:n osaa)
  • 2 puristinta
  • Jalkalevyn sovitin

Tekniset tiedot:

  • Maksimipituus: 144 cm
  • Ohjainkiskon koko: 4 x 36 cm
  • Maksimipoikkeama: 1 mm/m
  • Tuotetiedot: 90 asteen ja 45 asteen leikkauksiin
  • Min./maks. työkohteen leveys 8/136 cm

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot

Myydyimmät tuotteet (10)