Sekoitin Skil 1613 AA 1400W 2-vaihteinen

Tuotenumero: SKL-F0151613AA
179,90 €
TAI

Toimitusaika: 5-10 päivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 15,00€(HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Kuvaus

Tuotteen Sekoitin Skil 1613 AA 1400W 2-vaihteinen kuvaus

Skil 1613 -sekoittimessa on äärimmäisen voimakas 1 400 W:n moottori ja kaksi mekaanista vaihdetta, mikä tekee siitä ihanteellisen ja monipuolisen työkalun monenlaisten materiaalien sekoittamiseen. Voit asettaa haluamasi nopeuden nopeudensäätöpyörällä. Täyselektroniikka parantaa käyttömukavuutta takaamalla automaattisesti pehmeän käynnistyksen, ylikuormitussuojan ja vakionopeuden. Sekoittimen mukana toimitetaan laadukas, irrotettava 120 mm:n yleissekoitusvispilä.

Täydellinen hallinta kahden käden otteen ansiosta

Skil 1613 -sekoittimessa on kahden käden otteen mahdollistava kahva, mikä takaa mukavan työskentelyn ja optimaalisen hallinnan. Äärimmäisen voimakkaan 1 400 W:n moottorinsa ansiosta tämä sekoitin soveltuu monenlaisille materiaaleille, kuten laasteille, rakennuskipsille ja laattaliimalle. Täyselektroniikka tarjoaa pehmeän käynnistyksen, tasaisen nopeuden ja ylikuormitussuojan. Vakiosekoitusvispilät on helppo vaihtaa ja kiinnittää teollisuusstandardin mukaisen M14-työkaluliitännän ansiosta.

Kaksi mekaanista vaihdetta ja nopeuden esivalinta materiaalin mukaiseen sekoittamiseen

Skil 1613 -sekoittimessa on kaksi mekaanista vaihdetta, jotka mahdollistavat erilaisten materiaalien sekoittamisen. Sekoittimessa on nopeuden esivalintatoiminto, niin että nopeus on helppo valita suoritettavan työn mukaan. Voit asettaa haluamasi nopeuden nopeudensäätöpyörällä. Voit myös lukita käyttökytkimen jatkuvaan sekoitustilaan pidempään kestävien sekoitustöiden yhteydessä.

Kätevät ominaisuudet parantavat työskentelymukavuutta

Sekoittimessa on alumiininen vaihteistokotelo, joka parantaa työkalun kestävyyttä. Sekoittimen ergonominen muotoilu ja pehmustettu kahva takaavat erinomaisen käyttömukavuuden. Mukana toimitettu irrotettava, laadukas 120 mm:n yleissekoitusvispilä soveltuu ihanteellisesti monenlaisten materiaalien, kuten laastien, rakennuskipsien ja laattaliiman, sekoittamiseen.

Takuu 2 vuotta.

Vakiovarusteet

  • 120 mm:n yleissekoitusvarsi
  • Avain (2x)

Tekniset tiedot:

  • Työkaluliitäntä: M14
  • Vaihteistokotelo: Metalli
  • Kytkin: Nopeudensäätö
  • Maks. sekoitusteho: 65 kg
  • Maksimivääntö: 70 Nm
  • Suurin vispilän halkaisija: 140 mm
  • Paino: 4,2 kg
  • Jännite ja taajuus: 220-240 V / 50-60 Hz

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset