Ratkaisumassa kirkas 290 ml

Tuotenumero: RKB70
9,90
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,00€

(Erillisrahtituote - Tuotteen toimituskustannukset 9 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Kuvaus
Kirkas, käyttövalmis, myrkytön, liuotinaineeton ja erittäin monikäyttöinen elastinen liima- ja tiivistysmassa. RK Ratkaisumassa perustuu MS-Polymeeriteknologiaan, joka parantaa liima- ja tiivistysmassojen teknisiä sekä käyttöominaisuuksia. Käyttäj...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Ratkaisumassa kirkas 290 ml kuvaus

Kirkas, käyttövalmis, myrkytön, liuotinaineeton ja erittäin monikäyttöinen elastinen liima- ja tiivistysmassa. RK Ratkaisumassa perustuu MS-Polymeeriteknologiaan, joka parantaa liima- ja tiivistysmassojen teknisiä sekä käyttöominaisuuksia. Käyttäjälle RK Ratkaisumassa on täysin myrkytön, eikä sisällä isosyanaatteja tai silikonia. RK Ratkaisumassa on liuotinaineeton ja lähes hajuton ratkaisu. RK Ratkaisumassa kestää UV-säteilyä, äärimmäisiä sääolosuhteita ja on homesuojattu ja se soveltuu asennuksiin, joissa tarvitaan läpinäkyvää ratkaisua. RK Ratkaisumassa ei värjää huokoisia pintoja ja se voidaan hioa ja päälle maalata vesiohenteisilla maaleilla. RK Ratkaisumassa on elastinen, täyttävä ja tarttuu kosteisiin pintoihin ja soveltuu sisä- sekä ulkokäyttöön. Talonrakennus- ja kiinteistönhuolto: puu- ja jalkalistat, metallilistat ja potkupellit, kynnykset, portaat, levyt ja kulmaprofiilit, pöytälevyt, laatta-, kaakeli- ja tiilikorjaukset, wc-istuin, peilit, lasitiilet, ripustukset, helat, katot, vesikourut, pellitykset, putket, säiliöt, lattia- ja liityntäsaumat, sekä keveiden rakennusmateriaalien liitokset. Liikennevälineet: Ajoneuvot, veneet, kontit ja korirakenteet. RK Ratkaisumassalla ei ole elintarvike sertifikaattia, mutta sitä voidaan käyttää keittiöissä yms. jos massa ei joudu kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa. RK Ratkaisumassaa voidaan käyttää lähes kaikkien rakennusmateriaalien kanssa, kuten puu, betoni, tiili, graniitti, marmori, luonnonkivi, valumarmori, posliini, alumiini, sinkki, ruostumaton teräs, rappaus, korkki, lasi, lasitetut pinnat, polystyreeni, polyesteri, epoksi, peilipinnat, lasikuitu, PVC- ja polyuretaanimuovit. Tuote ei sovellu Polyetyleeni (PE) tai Polypropyleeni (PP) muoveille, eikä lasien saumauksiin tai polttoainesäiliöiden tiivistämiseen. Muovi- ja kumimateriaaleille soveltuvuus kannattaa testata. Huom: RK Ratkaisumassa kestää hyvin vettä, merivettä ja laimennettuja emäksiä. Massa ei sovellu seuraavien kemikaalien yhteyteen: Alkoholi, ketonit, esterit, lakka- ja maaliohenteet sekä liuottimet, kloori- ja aromaattihiilivedyt, orgaaniset hapot, väkevät emäkset ja hapot.

Ratkaisumassa kirkas 290 ml

  • Työvälineet: patruunapuristin ja saumauslasta.
  • Säilytys: Suljettu pakkaus ja suojassa pakkaselta.
  • Väri: kirkas.
  • Kalvonmuodostus: noin 10 minuuttia.
  • Kuivumisaika: 2-3 mm / 24 h.
  • Asennuslämpötila: +5 °C - +35 °C.
  • Riittoisuus: Täpläliimauksena 2-3 m2/ptr.
  • Lämpötilankestävyys: -40 °C - +90 °C.
  • Vedenkestävyys: merivedenkestävä.

Huom:

  • RK Ratkaisumassa kestää hyvin vettä, merivettä ja laimennettuja emäksiä. Massa ei sovellu seuraavien kemikaalien yhteyteen: Alkoholi, ketonit, esterit, lakka- ja maaliohenteet sekä liuottimet, kloori- ja aromaattihiilivedyt, orgaaniset hapot, väkevät emäkset ja hapot.
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset