Seinä- ja lapetikkaat

Kattotikkaiksikin kutsutut seinä- ja lapetikkaat varmistavat, että katolle pääsee kiipeämään, kun tarve on. Seuraava tarvehetki voi olla käsillä yllättäen ja silloin on hyvä tietää, että varusteet ovat luotettavassa kunnossa. Jos aika on ajanut ohi vanhoista tikkaistasi, tilaa nyt uudet Netraudasta. Eri mittaisista rungoista ja eri kattomateriaaleille tarkoitetuista asennussarjoista syntyy turvallinen tapa kiivetä katolle. Seinä- ja lapetikkaamme valmistaa kotimainen Tikli. Tutustu ja tilaa jo tänään!

Turvalliset seinä- ja lapetikkaat edullisesti

Kodin ja vapaa-ajan asunnon katolle täytyy ajoittain kiivetä. Katon huolto ja siivous sujuvat, kun apuvälineet ovat luotettavia ja laadukkaita. Tikkaat ovat osa kattoturvallisuutta ja niiden toimintavarmuuteen kannattaa panostaa. Olitpa uusimassa vanhaa tai rakentamassa kokonaan uutta, tule edullisille ostoksille Netrautaan. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi sekä hyvät neuvot kaupan päälle. Seinä- ja lapetikkaat ovat muuntuvia. Yhdistele tarjolla olevista pituuksista sinun kattosi mittoihin ja materiaaleihin sopiva paketti. Meiltä saat tietysti myös muutkin tikkaat ja työtasot, joita rakennuksissa tarvitaan. Tutustu suurvalikoimaamme ja tee hyviä löytöjä!

Seinä- ja lapetikkaat on kätevää tilata netistä

Rakennustarvikkeiden ostaminen netistä on helppoa ja vaivatonta. Tutustu valikoimaamme sinulle sopivalla hetkellä. Selkeältä verkkosivultamme löydät helposti tiedot toimitusajoista ja tietysti kaikki muutkin ostopäätökseen vaikuttavat yksityiskohdat. Meiltä saat samalla kertaa sekä tikkaat että asennussarjat. Jos haluat kysyä tuotteistamme tai tilaamisesta, ota yhteys myyntipalveluumme. Sieltä saat myös ennakkolaskun, jos haluat maksaa ostoksesi laskulla verkkopankin tai luottokortin sijaan. Innostu nettitilaamisen helppoudesta! Me emme viivyttele toimituksissa.

Seinä- ja lapetikkaat helposti Netraudasta

Varmasti laadukkaat kattotikkaat ja kattoturvatuotteet tulevat Netraudasta. Anna meidän auttaa, kun rakennat tai remontoit. Hyödyt laajasta valikoimastamme ja nopeista toimituksistamme. Kun olet löytänyt sopivimmat seinä- ja lapetikkaat, klikkaa ne ostoskoriin ja lähetä tilauksesi. Me puolestamme lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostiisi, josta saat tarkistettua tilauksen tiedot. Tilaa sähköpostiisi myös Netraudan uutiskirje, niin kuulet uutuustuotteistamme ja huipputarjouksistamme aina ensimmäisten joukossa. Tervetuloa Netrautaan! Laitetaan yhdessä kattoturvallisuus kuntoon.

Ei valintaan sopivia tuotteita.