Eristetyt hormit

Voit luottaa asiantuntevuuteemme hankkiessasi meiltä eristetyt hormit kotiisi. Panostamme laatuun ja turvallisuuteen. Paloturvallisuus on ominaisuus, joka on meille ensisijaisen tärkeä tekijä myymissämme eristetyissä hormeissa. Siksi myös hormin kyky jäähtyä sisäkaton läpiviennin osalta on tärkeää. Hormin tarkoituksena on viedä savua ulos turvallisesti. Muistathan, että Netraudasta löydät aina oikean vaihtoehdon jokaiseen tarpeeseen.

Korkealaatuiset eristetyt hormit joka lähtöön

Netraudan verkkosivuilla voit tutustua rauhassa erilaisiin tarjoamiimme tuotteisiin, jotta löydät varmasti sinulle sopivan hormimallin sen koosta tai muodosta riippumatta. Meillä on tarjolla mm. teräshormimalli, jota asennettaessa voidaan huomioida rakennuksen erityispiirteet. Tämä on hormin modulaarisen rakenteen ansiota. Paloturvallisuuden vuoksi eristetyt hormit on maalattu kuumakestomaalilla, vaikka niiden materiaali on jo sinkittyä terästä. Eristyksenä käytetään aina palamattomia tuotteita, kuten palamatonta vuorivillaa. Lisäeristeet ja läpivientivaipat takaavat parhaan mahdollisen jäähtymisen. Tilaamasi tuotteet toimitetaan postitoimituksella, joten sinun ei tarvitse huolehtia pakkauksen koosta.

Hanki nyt netistä eristetyt hormit puilla lämmitettäviin tulisijoihin

Tutustu tarkkaan kaikkiin tarjoamiimme hormiratkaisuihin ja hanki sinulle sopiva malli. Meiltä saat esimerkiksi kevythormin, joka on CE-normitettu ja joka kestää enintään 600 asteen savukaasulämpötiloja. CE-merkki muistuttaa kuluttajaa siitä, että tuote on tarkastettu ja että siihen käytetty materiaali on korkealuokkainen. Myös valmistusprosessi on tarkastettu. Eristetyt hormit voidaan räätälöidä sopiviksi rakennuksesi katolle. Tämä on helppoa, sillä yksinkertainen asennus ja liitosten yhteensopivuus sekä hormiston kevyt rakenne eivät vaadi perustuksia. Moduulien koot ovat määriteltävissä asennuspaikan mukaan. Muista noudattaa asennuksessa annettuja ohjeita. Määräyksien täyttäminen on tärkeää. Älä valitse tuotetta, joka täyttää juuri ja juuri vähimmäisvaatimukset. Olet tekemässä pitkäikäisen investoinnin, eli hanki heti kunnollinen ja laadukas tuote. Meiltä löydät eristettyjen hormien lisäksi myös laadukkaat piippupaketit. Kaikki tilatut eristetyt hormit kuljetetaan postitse. Tarjoamme toimituskulut ostoksesi ylittäessä tietyn summan. Lue vielä tarkemmat toimitusehdot ja hanki rakennuksiisi käytännölliset eristetyt hormit jo tänään.

Laskeva

31 Nimike(ttä)

Laskeva

31 Nimike(ttä)