Piippupaketit

Netraudasta saat kaikkiin hormeihin sopivat piippupaketit. Tarvitsetko yksihormisen, kaksihormisen tai triplahormisen ratkaisun? Verkkosivuiltamme löydät kaikkiin edellä mainittuihin ratkaisuihin sopivat koot. Monien hormien pitää varata lämpöä, jotta ne vetävät hyvin, mutta tämä ei ole tarpeen tarjoamissamme piippupaketeissa. Netraudasta löydät parhaan mahdollisen piippupaketin taloosi. Aloita verkkosivujemme selaaminen ja valitse mieleinen pakettisi. Tilaa se nyt, ja saat paketin postitse kotiisi.

Piippupaketit joka lähtöön

Netraudan verkkosivujen piippupaketit kattavat jokaisen remontoijan tai uudisrakentajan tarpeet. Tarjoamamme piippupaketit ja ratkaisut sopivat kaikenlaisiin hormeihin ja tulisijoihin. Piiput on kehitetty kotimaisiin vaativiin sääolosuhteisiin ja takaamme, että ne vetävät. Tuotekehittelyssä on panostettu paloturvallisuuteen, hapenkestävyyteen sekä ympäristöystävällisyyteen. Muistathan ottaa piippua ostettaessa seuraavat tekijät huomioon: piipun kokonaispituus, hormien lukumäärä sekä niiden halkaisijat että tarvittavat lisävarusteet. Joitakin valmispiippuja voit ostaa jopa metritavarana. Näin hankit helposti parhaan tuotteen yksilöllisiin tarpeisiisi. Tuomme piippupaketit sinulle kätevällä postikuljetuksella – voit siis tilata huoletta niin monta metriä, kuin tarvitset!

Valikoimamme piippupaketit yllättävät monimuotoisuudellaan

Piippupaketit sisältävät kaiken tarvittavan materiaalin, jota käytetään piipun asentamiseen. Voit siis olla huoletta ja keskittyä asennustyöhön. Kun teet valinnan piippupaketin hankkimiseksi, kannattaa ottaa huomioon materiaalien kestävyys ja korjattavuus sekä tietenkin se, millaiselta haluat piipun näyttävän rakennuksesi katolla. Kevyet teräksestä valmistetut piippupaketit ovat moderneja ja välittävät sisustamisen nykytrendejä. Ne sopivat tulisijoihin, joissa hormiliitos on suoraan tulisijan yläpuolella. Takkapiippupakettiin sisältyy monien muiden osien lisäksi mm. piipun hattu, joka tuo piipulle loppusilauksen. Monesti piipun pituutta voidaan jatkaa eripituisilla jatkokappaleilla. Näin saat kätevästi tarvitsemasi pituuden piippuun. Varmista aina, sopiiko tuote aiottuun käyttötarkoitukseen ikävien yllätysten välttämiseksi. Valitse tarkoituksenmukainen piippupaketti ja olet taatusti tyytyväinen tarjoamaamme palveluun ja tuotteeseen. Meiltä saat piippupakettien lisäksi myös muut tarpeelliset ja laadukkaat saunapiipun tarvikkeet. Kaikki tilatut piippukokonaisuudet kuljetetaan sinulle nopeasti. Lähetämme piippupaketit postitse ja tarjoamme toimituskulut ostoksesi ylittäessä tietyn summan. Lue vielä tarkemmat toimitusehdot ja hanki tulisijaasi sopiva piippupaketti jo tänään.

Laskeva

73 Nimike(ttä)

Laskeva

73 Nimike(ttä)