Kyberhinnat VAIN tänään! Aikaa jäljellä:

Robottiruohonleikkurin asennus alle 500m2 laitteille

Tuotenumero:
asennus-robotti-500
Asennuspaikka
Uusimaa
Uusimaa
Varsinais-Suomi
250,00 
kpl
Osta NYT! Saat 3 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa
(22.11.-29.11.)

Tilaa asennus uudelle robottiruohonleikkurille! Asennuksen suorittaa robottiruohonleikkureihin erikoistuneet asentajaverkostomme asentajat, joilla on vankka kokemus leikkureiden asentamisesta ja tietämys laitteiden toiminnan mahdollisuuksista ja rajoitteista. Luotettavien ammattilaisten toimesta tehdyllä asennuksella varmistat, että työt tehdään sovittuna aikana, sovitulla toimitussisällöllä, asennusohjeita noudattaen ja laadukkaasti.

Asennuksen ajankohta

Asentajamme ovat yhteydessä muutaman arkipäivän sisällä asennuksen tilaamisesta asennuksen ajankohdan sopimiseksi. Asennuspalvelu on ostettavissa ympäri vuoden, mutta asennukset suoritetaan 1.5.-30.9. välisenä aikana. Lopullinen asennusaika sovitaan asentajan kanssa tuotteen toimitusaika ja kohteen vaatimukset huomioiden. Asennukset pyritään toteuttamaan kahden viikon sisällä tilauksesta.

Palvelun saatavuus

Palvelu on saatavilla Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella, pois lukien saaret ja saaristo. Muihin maakuntiin asennettaessa otathan yhteyttä myyntipalveluumme.

Asennettavan tuotteen toimitus Netraudasta

Asennettava tuote toimitetaan tuotteen toimitusehtojen mukaisesti ennen asennusta suoraan asiakkaalle. Asentaja ei tuo tuotetta mukanaan.

Robottiruohonleikkurin asennuksen sisältö

 • Asennuksen suunnittelun
 • Rajakaapelin asennuksen max. 200 metriä tilaajan tarvikkeilla
 • Latausaseman asennuksen
 • Tarvittavat kytkennät
 • Laitteen käyttöönoton ja laitteen käyttöopastuksen perustoimintojen osalta.

Rajakaapelit upotetaan nurmialueella maanpinnan alle kaapelin upotuskonetta käyttäen aina kun se on mahdollista. Leikkuualueilla olevien esteiden kierrossa osa kaapeleista saatetaan joutua toteuttamaan pinta-asennuksena.

Robottiruohonleikkurin asennukseen ei sisälly

 • Rajakaapelit ja muut asennustarvikkeet
 • Pihan siivous
 • Nurmialueen kunnostustyöt
 • Raja-alueiden rakennustyöt
 • Sähkötyöt
 • Mahdolliset sähkökaapelin upotustyöt ja kaapelin upotukset nurmialueen ulkopuolisilla alueilla.

Lisätyöt ja lisätarvikkeet

Rajakaapelia saattaa olla tarve asentaa enemmän, kuin mitä perusasennukseen sisältyy. Asennus voidaan toteuttaa lisätöinä 1 €/m lisähintaan tilaajan rajakaapeleita käyttäen. Rajakaapeli voidaan myös hankkia asentajalta 1 €/m lisähintaan. Lisätarvikkeet ja työt tilataan suoraan asentajalta ja asentaja laskuttaa tilaajaa.

Asennukseen valmistautuminen

Ennen sovittua asennusajankohtaa tulisi nurmialueelle suorittaa mahdolliset tarvittavat kunnostustyöt, kuten kuoppien täyttämiset ja esteiden poistamiset. Nurmialue tulisi myös leikata max. viikko ennen asennusta. Robottileikkurin latausasemalle pitää olla sähkövaraus ja näin aseman läheisyydessä tulisi olla maadoitettu vikavirtasuojan takana oleva pistorasia. Max. etäisyys pistorasian ja latausaseman välillä riippuu latausaseman liitinjohdon pituudesta, joka on yleensä ~8 m, mutta tämä on varmistettava mallikohtaisesti.

Ennen asennusta

Asennuksen alkaessa tulisi palvelun tilaajan, tai hänen valtuuttamansa henkilön olla asennuspaikalla. Asentajan kanssa käydään lävitse asennusalue, esteiden kiertojen toteutukset, latausaseman sijainti ja mahdolliset asennusalueella olevat kaapeloinnit ja putkitukset. Samalla määrittyy mahdolliset lisätyön ja lisätarvikkeiden tarpeet, sekä arvioitu asennusaika. Järjestelmän käyttöopastus edellyttää paikalla oloa asennuksen valmistumisen jälkeen. Tämä ei ole välttämätöntä järjestelmän käyttöönottamiseksi, mutta on suositeltavaa.

Asennuksen tilaajan velvollisuudet ja vastuut

Asennuksen tilaajan vastuulla on varmistaa, että tuote soveltuu asennettavaksi kohteeseen ja on asennettavissa. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa, että vastaanotettu tuote on oikea eikä siinä ole kuljetusvaurioita. Mikäli asennuspalvelun asentaja toteaa kohteessa, että tuote ei sovellu kohteeseen asennettavaksi, tai sitä ei voida asentaa asennuspalvelun toimitussisällön mukaisesti, veloitetaan asiakkaalta käynnistä 100€.

Lisätietoa robottiruohonleikkurin asennuksesta

Jos kaipaat lisätietoa asennuspalvelusta, voit olla yhteydessä meihin asennuspalvelun lomakkeella.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Asennuspalvelut

Tuotteen ominaisuudet:

 • Kotitalousvähennyskelpoinen: Kyllä
 • Takuuaika: Asennuksen takuu 12 kk

Robottiruohonleikkurin asennuksen kotitalousvähennys

Robottiruohonleikkurin asennus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

Anna palautetta!

Kerro meille miten meni! Lähetämme asennuksen tilaajille palautelomakkeen ja vastanneiden kesken arvomme 500€ lahjakortin Netrautaan.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma 29.11. klo 8.30 - 22.00