Netraudan TARJOUSLEHTI on ilmestynyt! Katso kytätyimmät tarjoukset >>

Meiltä löydät laajan valikoiman nykyaikaisia lattia- ja huonetermostaatteja sekä yhdistelmätermostaatteja edulliseen hintaan. Moderneilla ominaisuuksilla varustetut termostaatit auttavat säästämään energiaa ja lisäämään asumismukavuutta. Valitse omaan lämmitysjärjestelmääsi sopiva termostaatti ja sisustukseesi sointuva värivaihtoehto. Panosta luotettavasti toimivaan ja älykkääseen lämmönsäätelyyn jo tänään ja tilaa termostaatti Netraudasta!

Termostaatit erilaisiin tarpeisiin näppärästi netistä

Kun haluat optimoida sisätilojen lämmityksen, valikoimastamme tilaat näppärästi edulliset ja taloudelliset termostaatit niin lattialämmityksen kuin huonelämmityksen tarpeisiin. Osa termostaateista on varustettu yhdistelmätoiminnolla, mikä mahdollistaa niiden käyttämisen samanaikaisesti sekä huonelämmön että lattialämmön säätelemiseen. Kytkentä onnistuu helposti laitteen mukana tulevien ohjeiden mukaan. Asennus käy näppärästi, kun noudatat valmistajan turvallisuusohjeita. Valitse käyttötarkoituksen ja -kohteen perusteella joko digitaalinen älytermostaatti modernilla kosketusnäytöllä tai manuaalisesti säädettävä mekaaninen termostaatti. Laitteen säätö on molemmissa tapauksissa helppoa ja sen toiminta luotettavaa, mutta älykkäät toiminnot tekevät digitaalisesta vaihtoehdosta kehittyneemmän. Voit nimittäin ohjelmoida siihen ennalta jopa viikon tiedot ja jättää sen jälkeen lämpötilan seurannan ja säädön kokonaan termostaatin huoleksi.

Uudenaikainen termostaatti tuo kotiisi energiatehokkuutta

Taloudellisen ja miellyttävän lämmitysjärjestelmän edellytys on turvallinen ja luotettava termostaatti, joka estää ylikuumenemisen ja on aina käyttöturvallinen. Oli valintasi sitten elektroninen tai perinteinen käsikäyttöinen malli, voit luottaa tuotteidemme kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen. Pidit lämpimästä tai viileästä, voit aina valita termostaatista haluamasi lämpötilan ja vaihdella sitä tarpeidesi perusteella. Osassa tuotteista on lisäksi toiminto, joka suojaa herkkiä lattiamateriaaleja ylikuumenemiselta. Kehittyneimmissä malleissa lämmitys voidaan säätää myös kytkeytymään päälle tasaisin väliajoin. Näin vältät turhat lämmityskustannukset ja näet vaikutukset heti energiankulutuksessa. Kun hankit termostaatit meiltä, lisäät elämän laatua edullisesti ja kestävästi. Klikkaa siis tilaus matkaan jo tänään!

Laskeva

55 Nimike(ttä)

Laskeva

55 Nimike(ttä)

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

ma-pe klo 8.30-19.30, la 10-18