Asennuskaapeli-EMC Draka MJAM 5X1,5 S PK150

Tuotenumero: S-0413007
ALE!
-20%
ALE
6,10 €
4,85 / m
Säästät: 1,25 €
TAI

Toimitusaika: 4-6 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 28,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Tyyppi: MJAM 750 V. Käyttö: Sähkölaitteiden ohjaus-, mittaus- ja merkinantopiirien sekä elektronisten laitteiden syöttöverkkojen kaapelina kiinteään pinta- ja uppoasennukseen sisällä ja ulkona. Al-PE-laminaatti toimii sähköisiä häiriöitä vastaan, ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Asennuskaapeli-EMC Draka MJAM 5X1,5 S PK150 kuvaus

Tyyppi: MJAM 750 V. Käyttö: Sähkölaitteiden ohjaus-, mittaus- ja merkinantopiirien sekä elektronisten laitteiden syöttöverkkojen kaapelina kiinteään pinta- ja uppoasennukseen sisällä ja ulkona. Al-PE-laminaatti toimii sähköisiä häiriöitä vastaan, sekä yhdessä PE/PVC-vaipan kanssa se muodostaa hyvän kosteussuojan. Vaipan väri saattaa muuttua suorassa auringonvalossa. Häiriösuojausta vaativissa asennuksissa voidaan käyttää vaihtoehtoisesti myös kaapelia MCCMK.

Rakenne: Johdin: Hehkutettua kuparia, 1,5 ja 2,5 mm² yksilankainen, 6 mm² muutamalankainen. Eristys: Lyijytön PVC-muovi, väri- tai numeromerkintä. Täyte: Täytevaippa. Suojaus: Al-PE-laminaatti ja maadoitusjohdin 1,0 mm². Vaippa: Valkoinen PE / lyijytön PVC-muovi, metrimerkintä.

Uuden HD 308 S2 mukaiset tunnusvärit: S-järjestelmä: 3-johdin KEVI-SI-RU, 5-johdin KEVI-SI-RU-MU-HA.

Kaapeli myydään kelalta metritavarana ja katkaistaan tilattuun mittaan. Rahti sisältää tuotteen mittauksen, katkaisun määrämittaan ja mahd. kelan hinnan. Katkaistulla kaapelilla ei ole palautusoikeutta.

Asennuskaapeli-EMC Draka MJAM 5X1,5 S PK150

  • Tuotemerkki: Draka

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
1
Kysymykset ja vastaukset
1