Halogeenivapaa instrumentointikaapeli JAMAK-C 2x(2+1)x0,5 LSZH

Tuotenumero: S-0264202
2,20 €
1,84 / m
Säästät: 0,36 €
Syötä haluttu m- tai pakettimäärä
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 28,00€

(Erillisrahti - Toimituskustannukset 28 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

ALE!
-16%
ALE
Kuvaus
Käyttö: Kiinteät sisäasennukset, erinomainen häiriösuojauskyky; Automaatio; Instrumentointi; Prosessinohjaus; Äänentoistojärjestelmät; Soveltuu Maxi Termipoint kytkentöihin. Sopii parempaa häiriösuojausta vaativiin kohteisiin, joissa laitteilta ta...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Halogeenivapaa instrumentointikaapeli JAMAK-C 2x(2+1)x0,5 LSZH kuvaus

Käyttö: Kiinteät sisäasennukset, erinomainen häiriösuojauskyky; Automaatio; Instrumentointi; Prosessinohjaus; Äänentoistojärjestelmät; Soveltuu Maxi Termipoint kytkentöihin. Sopii parempaa häiriösuojausta vaativiin kohteisiin, joissa laitteilta tai järjestelmiltä edellytetään kykyä toimia sähkömagneettisista häiriöistä huolimatta ja häiritsemättä sähkömagneettisesti muita laitteita tai järjestelmiä. Kaapeli on halogeeniton.

Rakenne: Johdin: Kerrattu, tinattu kuparijohdin. Eristys: PE. Ryhmä: Muovialumiininauhalla suojattu, kierretty pari: Parisuoja: Muovialumiininauha, maadoitusjohdin ja numeronauha. Yhteinen suoja: Kaksi muovialumiininauhaa metallipinnat vastakkain, välissä maadoitusjohdin. Vaippa: Harmaa halogeenivapaa muovi.

Kaapeli myydään kelalta metritavarana ja katkaistaan tilattuun mittaan. Rahti sisältää tuotteen mittauksen, katkaisun määrämittaan ja mahd. kelan hinnan. Katkaistulla kaapelilla ei ole palautusoikeutta.

Halogeenivapaa instrumentointikaapeli JAMAK-C 2x(2+1)x0,5 LSZH

  • Tuotemerkki: Draka

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset