Halogeenivapaa instrumentointikaapeli JAMAK-C 4x(2+1)x0,5 LSZH

Tuotenumero: S-0264204
ALE!
-15%
ALE
3,30 €
2,80  / m
Säästät: 0,50 €
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 28,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Käyttö: Kiinteät sisäasennukset, erinomainen häiriösuojauskyky; Automaatio; Instrumentointi; Prosessinohjaus; Äänentoistojärjestelmät; Soveltuu Maxi Termipoint kytkentöihin. Sopii parempaa häiriösuojausta vaativiin kohteisiin, joissa laitteilta ta...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Halogeenivapaa instrumentointikaapeli JAMAK-C 4x(2+1)x0,5 LSZH kuvaus

Käyttö: Kiinteät sisäasennukset, erinomainen häiriösuojauskyky; Automaatio; Instrumentointi; Prosessinohjaus; Äänentoistojärjestelmät; Soveltuu Maxi Termipoint kytkentöihin. Sopii parempaa häiriösuojausta vaativiin kohteisiin, joissa laitteilta tai järjestelmiltä edellytetään kykyä toimia sähkömagneettisista häiriöistä huolimatta ja häiritsemättä sähkömagneettisesti muita laitteita tai järjestelmiä. Kaapeli on halogeeniton.

Rakenne: Johdin: Kerrattu, tinattu kuparijohdin. Eristys: PE. Ryhmä: Muovialumiininauhalla suojattu, kierretty pari: Parisuoja: Muovialumiininauha, maadoitusjohdin ja numeronauha. Yhteinen suoja: Kaksi muovialumiininauhaa metallipinnat vastakkain, välissä maadoitusjohdin. Vaippa: Harmaa halogeenivapaa muovi.

Kaapeli myydään kelalta metritavarana ja katkaistaan tilattuun mittaan. Rahti sisältää tuotteen mittauksen, katkaisun määrämittaan ja mahd. kelan hinnan. Katkaistulla kaapelilla ei ole palautusoikeutta.

Halogeenivapaa instrumentointikaapeli JAMAK-C 4x(2+1)x0,5 LSZH

  • Tuotemerkki: Draka

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
1
Kysymykset ja vastaukset
1