Instrumentointikaapeli Draka JAMAK 1X(2+1)X0,5

Tuotenumero: S-0264251
ALE!
-18%
ALE
1,20 €
0,99 / m
Säästät: 0,21 €
TAI

Toimitusaika: 1-3 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 28,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Tyyppi: JAMAK. Käyttö: Kiinteät sisäasennukset, automaatio, instrumentointi, prosessinohjaus, äänentoistojärjestelmät, soveltuu Maxi Termipoint kytkentöihin. JAMAK sopii erityisesti digitaalisten ja pienitasoisten analogisten signaalien siirtoon. ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Instrumentointikaapeli Draka JAMAK 1X(2+1)X0,5 kuvaus

Tyyppi: JAMAK. Käyttö: Kiinteät sisäasennukset, automaatio, instrumentointi, prosessinohjaus, äänentoistojärjestelmät, soveltuu Maxi Termipoint kytkentöihin. JAMAK sopii erityisesti digitaalisten ja pienitasoisten analogisten signaalien siirtoon. Kaapeli antaa erinomaisen suojan sähkömagneettisia häiriöitä vastaan. Saatavissa myös halogeenittomana JAMAK-HF tai paremmin häiriösuojattuna JAMAK-C -versioina.

Rakenne: Johdin: Kerrattu, tinattu kupari. Eriste: PE. Ryhmä: Muovilalumiininauhalla suojattu, kierretty pari, maadoitusjohdin ja numeronauha. Suoja: Muovialumiininauha, maadoitusjohdin. Vaippa: Harmaa LINYL-PVC. Tunnistus: Ryhmät merkitty numeroidulla teipillä, a-johtimet ovat sinisiä ja b-johtimet punaisia.

Kaapeli myydään kelalta metritavarana ja katkaistaan tilattuun mittaan. Rahti sisältää tuotteen mittauksen, katkaisun määrämittaan ja mahd. kelan hinnan. Katkaistulla kaapelilla ei ole palautusoikeutta.

Instrumentointikaapeli Draka JAMAK 1X(2+1)X0,5

  • Tuotemerkki: Draka
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset