RF-koaksiaaliantennikaapeli Draka musta HF RFX 1/2-50 BHF

Tuotenumero: S-0232119
7,90 €
7,10 / m
Säästät: 0,80 €
Syötä haluttu m- tai pakettimäärä
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 28,00€

(Erillisrahti - Toimituskustannukset 28 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

ALE!
-10%
ALE
Kuvaus
RFX-koaksiaaliantennikaapeleita käytetään luomaan mm. matkapuhelinverkko sellaisiin tiloihin, mitkä ovat muuten saavuttamattomissa. Kohteita ovat korkeat rakennukset, rakennusten maanalaiset osat sekä tunnelit. Rakennuksissa koaksiaaliantenni sijo...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen RF-koaksiaaliantennikaapeli Draka musta HF RFX 1/2-50 BHF kuvaus

RFX-koaksiaaliantennikaapeleita käytetään luomaan mm. matkapuhelinverkko sellaisiin tiloihin, mitkä ovat muuten saavuttamattomissa. Kohteita ovat korkeat rakennukset, rakennusten maanalaiset osat sekä tunnelit. Rakennuksissa koaksiaaliantenni sijoitetaan yleensä alaslasketun katon yläpuolelle. Kaapeli on asennettava vähintään 10 cm irti seinä- tai kattopinnasta. RFX-kaapeli soveltuu monikanava- ja laajakaistalähetyksiin. Kaapeli on saatavissa myös kannatinvaijerilla (tyyppi: RFXK).

RFX-kaapeleiden kanssa käytetään samaa kokoa olevien RFA-kaapeleiden liittimiä. Rakenne vastaa RFA-kaapeleiden rakennetta. Rakenne poikkeaa RFA:sta siinä, että ulkojohtimeen on tehty reikiä yhdessä tai kahdessa linjassa.

Kaapeli myydään kelalta metritavarana ja katkaistaan tilattuun mittaan. Rahti sisältää tuotteen mittauksen, katkaisun määrämittaan ja mahd. kelan hinnan. Katkaistulla kaapelilla ei ole palautusoikeutta.

RF-koaksiaaliantennikaapeli Draka musta HF RFX 1/2-50 BHF

  • Tuotemerkki: Draka
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset