Sähköhammasharja, Clean TB-60W

Tuotenumero: WILFA604103
ALE!
-44%
ALE
59,00 €
32,90 
Säästät: 26,10 €
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,00 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Sähköhammasharja, Clean TB-60W Jordan TB-60W on uuden sukupolven sähköhammasharja jonka patentoitu SoftClean tekniikka takaa puhtaan ja hygienisen suun. SoftClean-tekniikka perustuu tehokkaiden harjasten ja pienemmän harjauspään ainutlaatuisee...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Sähköhammasharja, Clean TB-60W kuvaus

Sähköhammasharja, Clean TB-60W

Jordan TB-60W on uuden sukupolven sähköhammasharja jonka patentoitu SoftClean tekniikka takaa puhtaan ja hygienisen suun. SoftClean-tekniikka perustuu tehokkaiden harjasten ja pienemmän harjauspään ainutlaatuiseen yhdistelmään, jotta hampaat puhdistetaan erittäin perusteellisesti ja hellävaraisesti. Harjauspäissä on kolme erityistä puhdistusvyöhykettä. Harjaspään koko on juuri oikea hampaita varten, joten sen avulla plakki poistuu myös hampaiden väleistä ja muista ahtaista paikoista.

Akku kestää yhdellä latauksella jopa kaksi viikkoa ja laitteen tyylikäs muotoilu sekä siro pöytäteline tekevät siitä kylpyhuoneeseen erinomaisesti soveltuvan komponentin. 8800 kierrosta / min takaavat tehokkaan harjaustuloksen ja kahden minuutin harjausajastin varmistaa juuri oikean mittaisen harjaustapahtuman.

Tilaustuote. Toimitusaika 2 viikkoa.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset