Sähköhammasharja, Premium + TBPX-120B

Tuotenumero: WILFA604100
ALE!
-20%
ALE
169,00 €
134,90 
Säästät: 34,10 €
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,00 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Sähköhammasharja, Premium + TBPX-120B Jordan Premium Plus on uuden sukupolven sähköhammasharja jonka patentoitu SoftClean tekniikka takaa puhtaan ja hygienisen suun. SoftClean-tekniikka perustuu tehokkaiden harjasten ja pienemmän harjauspään a...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Sähköhammasharja, Premium + TBPX-120B kuvaus

Sähköhammasharja, Premium + TBPX-120B

Jordan Premium Plus on uuden sukupolven sähköhammasharja jonka patentoitu SoftClean tekniikka takaa puhtaan ja hygienisen suun. SoftClean-tekniikka perustuu tehokkaiden harjasten ja pienemmän harjauspään ainutlaatuiseen yhdistelmään, jotta hampaat puhdistetaan erittäin perusteellisesti ja hellävaraisesti. Harjauspäissä on kolme erityistä puhdistusvyöhykettä. Harjaspään koko on juuri oikea hampaita varten, joten sen avulla plakki poistuu myös hampaiden väleistä ja muista ahtaista paikoista.

Laitteessa on lithium akku mikä on poikkeuksellista sähköhammasharjalle. Lithium akulla saavutetaan lyhyellä latauksella erittäin pitkä käyttöaika (jopa yksi kuukausi) ja akkutehon loppuessa harja hyytyy erittäin nopeasti, eikä pikku hiljaa kuten muissa akkutekniikoissa. Näin voit olla varma että harjausteho säilyy hyvänä akkuvirran päättymiseen saakka. Mukana toimitetaan tyylikäs pöytäteline josta latausjohdon saa irroitettua, ei siis enää roikkuvia johtoja kylpyhuoneessasi. Lisäksi latausjohdon liitin on USB joten voit ladata harjasi vaikka tietokoneen USB-portista tai autossa, missä tahansa vain on USB-liitin saatavilla. Laitteessa on myös ajastin joka helpottaa suositellun harjausajan toteutumista sekä painetunnistin joka varoittaa liian voimakkaasta harjauksesta.

Mukana toimitetaan tyylikäs matkakotelo jossa harjaa säilyy puhtaana ja kolhuitta, ja se on helppo ottaa mukaan matkalle. Kotelossa on myös latauspistoke joten voit ladata harjasi kätevästi suoraan kotelossa.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset