Kiukaan suojaseinä, täysi, Harvia 20 PRO/SL/DUO/Boiler/SL Boiler-kiukaille

Tuotenumero: HARWL550
235,50 €
211,90
Säästät: 23,60 €
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

ALE!
-10%
ALE
Kuvaus
Harvia on kehittänyt laajan saunatuotevalikoiman erilaisia saunojia kunnioittaen. Tapani Harvian vuonna 1950 perustama yritys on kasvanut pienestä taidetakomosta maailman johtavaksi kiuasvalmistajaksi ja merkittäväksi sauna-alan toimijaksi. Harvia...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Kiukaan suojaseinä, täysi, Harvia 20 PRO/SL/DUO/Boiler/SL Boiler-kiukaille kuvaus

Harvia on kehittänyt laajan saunatuotevalikoiman erilaisia saunojia kunnioittaen. Tapani Harvian vuonna 1950 perustama yritys on kasvanut pienestä taidetakomosta maailman johtavaksi kiuasvalmistajaksi ja merkittäväksi sauna-alan toimijaksi. Harvia tarjoaa ratkaisut kaikenlaisiin saunoihin. Jos suunnitelmissasi on uuden saunan rakentaminen tai saunaremontti, niin Harvian laajasta valikoimasta on helppo löytää tarpeisiisi sopivat kiuas, lauteet tai koko saunasisustus.

Harvian puulämmitteisten kiukaiden uudet suojaseinät Puulämmitteiset Harvia-kiukaat saavat uusia tyylikkäitä ja edullisia suojaseinävaihtoehtoja. Suojaseinä pienentää huomattavasti suojaetäisyyksiä palaviin materiaaleihin ? käytännössä kiuas siis mahtuu pienempään tilaan. Suojaseinä kiinnittyy kiukaaseen ja sen muoto mukailee kiukaan muotoja, joten kokonaisuus on linjakas. Suojaseinät ovat kiuasmallikohtaisia, joten kompromisseja ei ole tarvinnut tehdä muotoilussa tai suojauskyvyssä.

Suojaseinästä on saatavana sekä täysi versio, että yhden sivun suoja, joka on asennettavissa kummalle puolelle kiuasta tahansa. Suojaseinien materiaali on mustaksi maalattu teräslevy. Jos myös lattia pitää suojata, musta suoja-alusta WL100 on tyyliin sopiva ratkaisu.

Kiukaan suojaseinä, täysi

 • Sopii Harvia 20 Pro/SL/Duo/Boiler/SL Boiler -mallien kanssa
 • Huom! Ei sovi Harvia 20 ES pro ja 20 Pro S -kiukaisiin!

HUOM! Harvian puulämmitteiset kiukaat ja suojaseinät on CE-testattu. VTT:n suorittamissa testeissä kiukaat testattiin todellisen käytön mukaisella ja hyviä löylyjä suosivalla panostuksella ? ei laboratorion mittalaitteita kumartavalla kevytpoltolla. 1.7.2013 jälkeen hyväksytään vain suojaseinät, jotka on testattu yhdessä kiukaan kanssa. Pelkällä suojaseinällä ei ole CE-merkintää, kiukaan ja suojaseinän yhdistelmällä on. Näin ollen Harvia-kiukaiden kanssa tulee käyttää ainoastaan Harvia-suojaseiniä.

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
1
Kiukaan suojaseinä, täysi, Harvia 20 PRO/SL/DUO/Boiler/SL Boiler-kiukaille is rated 4.7 out of 5 by 3.
Rated 5 out of 5 by from Todella helppo ja siisti Todella kätevä, helppo asentaa ja ainakin omasta mielestäni siisti. Suojaseinä on harvian kiukaassa, jonka päältä lähtee jeremiaksen vedenlämmitin. Vedenlämmittimessä kiinteästi oleva liitososa on mitoitettu niin, että vedenlämmitin alkaa juuri suojaseinän yläpuolelta, eikä erillistä piipun palosuojausta tarvinnut tehdä.
Date published: 2017-02-10
Rated 5 out of 5 by from Välttämätön esim. tynnyrisaunassa Ostin suojan pari viikkoa sitten, ja sen ansiosta voi istua kiukaan lähelläkin ilman että sääret palavat. Suoja parantaa myös turvallisuutta, koska se ei ole tulikuuma kuten kiuas.
Date published: 2017-03-19
Rated 4 out of 5 by from Hyvä lisäosa. Pienentää vaadittavia suojaetäisyyksiä. Parantaa kiukaan lämpötaloutta.
Date published: 2015-03-27
 • y_2017, m_11, d_19, h_1
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_3
 • loc_fi_FI, sid_HARWL550, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_netrauta
Kysymykset ja vastaukset
1

Mitkä ovat suojaetäisyydet suojaseinän kanssa? Kiuas Harvia 20. Vasemmalla tiili, takana tiili ja oikealla lauteet.

Asked by: Lasu
62 mm suojaseinästä palaviin materiaaleihin. Palamattomaan seinään suojaetäisyyttä ei ole määritelty mutta suojaseinän ja palamattoman seinän väliin on hyvä jättää pieni rako ilmankiertoa varten.
Answered by: Asiakaspalvelu
Date published: 2016-04-29

Sopiiko Harvia 20 RS Pro kiukaalle? Jos ei niin mikä sopii? 

Asked by: Lapikas
Harvia 20 RS/LS Pro –kiukaille soveltuvan mallikohtaisen suojaseinän tuotenumero on WL590. Tämä tuote sisältää kaikki kolme suojaseinän sivua, molemmat sivuseinät sekä takaseinän. Yksittäisen sivuseinän tuotenumero on WL500.
Answered by: Asiakaspalvelu
Date published: 2016-04-12
 • y_2017, m_11, d_19, h_1CST
 • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_2.0.3
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasquestionsanswers, tq_2
 • loc_fi_FI, sid_HARWL550, prod, sort_[SortEntry(order=LAST_APPROVED_ANSWER_SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_netrauta