Valopanta IKI-kiukaaseen ø240mm (5kW ja 6kW)

Tuotenumero: CAR1545815
122,00 €
109,00
Säästät: 13,00 €
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Nouto lähimmästä Postista

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

ALE!
-11%
ALE
Kuvaus
Cariitti luo tunnelman - Trendikkäät kotimaiset laatuvalaisimet Netraudasta! Cariitti on edelläkävijä innovatiivisten valaistusratkaisujen valmistajana. Tämä valopanta sopii asennettevaksi kaikki Iki-Sähkökiukaisiin, joiden halkaisija on 24 cm....
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Valopanta IKI-kiukaaseen ø240mm (5kW ja 6kW) kuvaus

Cariitti luo tunnelman - Trendikkäät kotimaiset laatuvalaisimet Netraudasta! Cariitti on edelläkävijä innovatiivisten valaistusratkaisujen valmistajana.

Tämä valopanta sopii asennettevaksi kaikki Iki-Sähkökiukaisiin, joiden halkaisija on 24 cm.(Huom! IKI-Kiuas on vaihtanut 24cm halkaisijan kiukaidensa halkaisijan 26cm:ään. Tämä valopanta EI SOVI UUSIIN IKI-KIUKAISIIN!) Valopanta valaistaan yleensä 2 mm:n lasikuiduilla, joita voidaan kiinnittää pantaan enintään 20 kpl.

Valopanta IKI-kiukaaseen ø240mm

  • Huom! Mittaathan IKI-kiukaasi halkaisijan ennen tilausta. Uudet IKI-kiukaat on valmistettu vanhan 24cm halkaisijan sijaan 26cm halkaisijalla, ja tämä panta ei sovi siis näiden uusien kiukaiden kanssa asennettavaksi!
  • Kuidut voidaan asentaa niin, että kaikki kuidut osoittavat ylöspäin tai esimerkiksi niin, että joka toinen kuitu osoitaa ylöspäin ja joka toinen alaspäin.
  • Kiukaan sijoituspaikasta riippuen, kuidut asennetaan joko koko kehälle tai puolelle kehälle.
  • Valokuidut ja projektori tilattava erikseen

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot