Hormiliitosputket

Puukiukaan ihanan pehmeät löylyt ja rentouttavasti rätisevä tuli kiukaan pesässä. Mikä onkaan suomalaisempaa kuin saunan suloinen tunnelma! Saunaremontissa tai uuden saunan rakentamisessa kannattaa ennen remontin aloittamista ottaa huomioon, että kaikki tarvittavat tarvikkeet ovat remontin tai rakentamisen alkaessa käsillä. Mikä harmittaakaan enemmän kuin se, ettei uuden kiukaan löylyistä pääsisi nauttimaan puuttuvan hormiliitosputken vuoksi. Hormiliitosputket viimeistelevät puukiukaan asennuksen. Hormiliitosputkilla kiuas liitetään savupiipun hormiin ja näin kiukaan savut pääsevät ulos. Myös vanha hormiliitosputki vaatii välillä uusimasta. Vanha voi olla vielä ehjä, mutta vuosien saatossa se on voinut kiukaan kuumuudessa muuttua rumanväriseksi ja muhkuraiseksi putkeksi. Uudista nyt saunasi ilmettä ja vaihda vanha ränsistynyt putki uuteen ja kiiltävään jo tänään!

Hormiliitosputket Netraudasta postitoimituksella

Hormiliitosputkia on saatavilla erilaisia. Yhdysputkella yhdistät kiukaan suoraan hormiin tai käytät yhdysputken kanssa mutkaosaa saadaksesi putken kääntymään hormiin päin. Mutkaosia on 45 asteen ja 90 asteen kulmalla. Supistusosalla voit liittää savuaukkoa kapeamman putken hormiin. Liitettäessä putkea valmiin hormin aukkoon käytetään muurausliitintä. Liittämällä sopivat hormiliitosputkien osat toisiinsa saat putken, joka yhdistää kiukaan hormiin. Kun puukiuasta asennetaan tiloihin, joihin ei tule lämmintä vettä, tarvitaan myös muuripata tai kiukaaseen liitettävä vesisäiliö veden lämmittämistä varten. Netraudasta saat myös nämä kätevästi samalla tilauksella hormiliitosputkien kanssa. Tutustu siis myös muuripadat ja vesisäiliöt -osioomme.

Laadukkaat hormiliitosputket Netraudasta

Netraudasta löydät laadukkaat hormiliitosputket puukiukaasi asennukseen. Laadukas hormiliitosputki on helppo asentaa, tyylikäs ja myös pitkäikäinen. Netraudasta saat hormiliitosputket ja muut kiukaan asentamiseen tarvittavat tarvikkeet kätevästi toimitettuna. Saat meiltä edullisesti myös kiukaat, lauteet ja muut saunan rakentamiseen ja remontoimiseen tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet. Tutustu myös saunan lasiseinät -osioomme. Lasiseinillä tuot avaruuden tuntua ja valoa saunatiloihin. Aloita saunaremontti jo tänään ja rakenna itsellesi rauhaisa löylytila, jossa voit rentoutua ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Saat tilattua kaiken näppärästi kotoa käsin – tietysti edulliseen hintaan!

Laskeva

13 Nimike(ttä)

Laskeva

13 Nimike(ttä)