Seinään kiinnitettävä letkukela GARDENA, 25 roll-up automatic

Tuotenumero: GRD967169401

Lisää kuvia

169,00 
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,00 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Seinään kiinnitettävä automaattinen GARDENA 25 roll-up -letkukela tekee kastelemisesta helppoa ja kätevää. Letkukela hoitaa kelaamisen puolestasi. Vedä letku ulos haluamaasi pituuteen. Letkukelan lukitus aktivoituu, kun letkua vedetään tasaisesti....
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Seinään kiinnitettävä letkukela GARDENA, 25 roll-up automatic kuvaus

Seinään kiinnitettävä automaattinen GARDENA 25 roll-up -letkukela tekee kastelemisesta helppoa ja kätevää. Letkukela hoitaa kelaamisen puolestasi. Vedä letku ulos haluamaasi pituuteen. Letkukelan lukitus aktivoituu, kun letkua vedetään tasaisesti.

Kastelun jälkeen lukitus voidaan vapauttaa nykäisemällä letkusta, jolloin letku kelautuu automaattisesti ja tasaisesti takaisin kelalle. Erikoista kelassa on pidike. Se voidaan kiinnittää seinään tai maahan. Itse letkukelaa voi kääntää kaikkiin suuntiin. Seinälle kiinnitettynä letkukelaa voi kääntää 180°, maassa jopa 360°. Näin pihan kasteleminen on joustavaa. Letkukelan voi irrottaa, ja sitä voi kantaa kätevästä, integroidusta kahvasta. Kastelet helposti kaikki pihan reuna-alueet ja nurkat.

Seinään kiinnitettävä letkukela on varustettu 25-metrisellä laadukkaalla letkulla, 1metrisellä liitäntäletkulla, portaattomasti säädettävällä sumutussuuttimella (tuotenumero 8114) ja tarvittavilla alkuperäisillä GARDENA-järjestelmätarvikkeilla: kolme hanaliitintä (tuotenumerot 900, 901, 902), pikaliitin (tuotenumero 915) ja sulkuliitin (tuotenumero 913). Sulkuliitin estää veden valumisen, kun hana on suljettu. Vettä ei kulu hukkaan.

Kelassa on kätevä teline neljälle suuttimelle, ruiskulle tai pesuharjalle, jotka ovat aina ulottuvilla. Erityisen seinäkiinnityksen ansiosta letkukela säästää tilaa esim. autotallin seinällä. Mukana toimitetaan ruuvit, ruuvitulpat sekä ohjeet seinä- ja maakiinnitystä varten. Asentaminen on helppoa.

Seinään kiinnitettävä letkukela GARDENA, 25 roll-up automatic

  • Automaattisen letkunkelauksen ansiosta letkua ei tarvitse kammeta. Sinun ei tarvitse kumarrella tai ohjata letkua käsin. Kädetkin pysyvät puhtaina.
  • Kiinnityksen jälkeen letkukela on heti käyttövalmis, sillä mukana on kaikki tarvittava, esim. letku, kiinnitystarvikkeet ja suutin. Kelaa voidaan kääntää telineessä 180°.
  • Kun vesihana on suljettu, voit kytkeä letkun integroituun tippalukkoon. Vettä ei valu hukkaan kuljetuksen aikana ja käytön jälkeen.

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18