Ruokailuryhmä Sisilia vintage 140 4 tuolilla

Tuotenumero: BYT130389

Lisää kuvia

ALE!
-30%
ALE
1 655,00 €
1 159,00 
Säästät: 496,00 €
TAI

Toimitusaika: 4-6 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Rustiikkinen vintageruokapöytä metallirungolla ja jalavapuisella pöytälevyllä. Pöytä on valmistettu ammattitaitoisella käsityöllä ja sen pöytälevyssä saattaa ilmetä pieniä halkeamia, jotka ovat kalusteelle ominaisia. Pöytälevyn aito patina tuo pöy...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Ruokailuryhmä Sisilia vintage 140 4 tuolilla kuvaus

Rustiikkinen vintageruokapöytä metallirungolla ja jalavapuisella pöytälevyllä. Pöytä on valmistettu ammattitaitoisella käsityöllä ja sen pöytälevyssä saattaa ilmetä pieniä halkeamia, jotka ovat kalusteelle ominaisia. Pöytälevyn aito patina tuo pöytää charmia ja luonnetta. Ruokailuryhmään kuuluu 4 Sisilia Vintagetuolia, jotka ovat mukavia istua ja kutsuvat viettämään pitkiä ihania ruokailuhetkiä ruokapöydän ääreen.  

Mitat

Ruokapöytä
Pituus: 140 cm
Leveys: 90 cm
Korkeus: 75 cm

Tuoli
Korkeus: 88 cm
Leveys: 45 cm
Syvyys: 50 cm  

Tekniset tiedot
Pöydän käsittely: Vahattu
Pöydän materiaali: Rustiikki jalava, metalli
Tuolin käsittely: Lakattu
Tuolin materiaali: Antiikkipetsattu tammi/metalli 

Huomioi!
- Vahatut puukalusteet tulisi uudelleenkäsitellä vahalla, sillä jotkut öljyt sisältävät liuottimia, jotka liuottavat vahatun pinnan. Vaha antaa paremman suojan kuin öljy ja jättää pinnan eläväksi ja luonnolliseksi.
- Käytä karnaubavahaa sisältäville kalusteille tarkoitettua vahaa, joka on helppokäyttöistä ja tekee kalusteelle suojaavan pinnan. 
- Ole varovainen kun asetat pöydälle lämpimiä, kosteita, kovia tai teräviä esineitä, jotka voivat vahingoittaa huonekalun pintaa. Käytä astioiden alla tabletteja tai muita vastaavanlaisia alustoja.
- Valo ja huonekalun käyttäminen ovat asioita, joka vaikuttavat siihen kuinka nopeasti puun sävy ja pinta muuttuu. Puu elää ympäristönsä lämpötilan ja kosteuden vaikutuksesta ja lisää halkeamia saattaa ilmestyä sen pintaan, mikä lisää huonekalun ajatonta luonnetta.

Ruokailuryhmä Sisilia vintage 140 4 tuolilla

  • Väri: Luonnonvärinen
  • Käsittely: Antiikkipetsattu/Vahattu
  • Materiaali: metalli/Tammi/Rustiikkinen jalava
  • Tuolien lukumäärä: 4 kpl

Arvostelut
1
Kysymykset ja vastaukset
1