Ruokapöytä Nottingham vintage 190X90

Tuotenumero: BYT130476
899,90 €
629,90
Säästät: 270,00 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 59 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Lisää kuvia

ALE!
-30%
ALE
Kuvaus
Kaunis vintagetyylinen ja x-jalkainen ruokapöytä. Vintage on rustiikkinen ja vankka ruokapöytä, josta löytyy tilaa viihtyisien päivällisten viettoon perheen kesken. Pöydän kaunis ja persoonallinen patina tuo sille charmia ja luonnetta. Pöytälevyn ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Ruokapöytä Nottingham vintage 190X90 kuvaus

Kaunis vintagetyylinen ja x-jalkainen ruokapöytä. Vintage on rustiikkinen ja vankka ruokapöytä, josta löytyy tilaa viihtyisien päivällisten viettoon perheen kesken. Pöydän kaunis ja persoonallinen patina tuo sille charmia ja luonnetta. Pöytälevyn paksuus on 40 mm ja pöytä on käsitelty vahalla. Vahaus tekee pöydän pinnasta kovan ja kestävän, jättäen puun pinnan elävän ja luonnollisen näköiseksi.

Mitat
Korkeus: 75 cm
Pituus: 190 cm
Leveys: 90 cm

Tekniset tiedot
Käsittely: Vahattu
Materiaali: Heveapuu

Huomioi!
- Vahatut puukalusteet tulisi uudelleenkäsitellä vahalla, sillä jotkut öljyt sisältävät liuottimia, jotka liuottavat vahatun pinnan. Vaha antaa paremman suojan kuin öljy ja jättää pinnan eläväksi ja luonnolliseksi.
- Käytä karnaubavahaa sisältäville kalusteille tarkoitettua vahaa, joka on helppokäyttöistä ja tekee kalusteelle suojaavan pinnan.
- Ole varovainen kun asetat pöydälle lämpimiä, kosteita, kovia tai teräviä esineitä, jotka voivat vahingoittaa huonekalun pintaa. Käytä astioiden alla tabletteja tai muita vastaavanlaisia alustoja.
- Valo ja huonekalun käyttäminen ovat asioita, joka vaikuttavat siihen kuinka nopeasti puun sävy ja pinta muuttuu. Puu elää ympäristönsä lämpötilan ja kosteuden vaikutuksesta ja lisää halkeamia saattaa ilmestyä sen pintaan, mikä lisää huonekalun ajatonta luonnetta.

Ruokapöytä Nottingham vintage 190X90

  • Väri: Ruskea
  • Käsittely: Värjätty öljyvaha
  • Korkeus: 75 cm
  • Leveys: 190 cm
  • Materiaali: Hevea
  • Syvyys: 90 cm

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset