Vaatteidensäilytyskaluste Provence valkoinen mahonki

Tuotenumero: BYT121554
1 259,00 €
884,90
Säästät: 374,10 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 59 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Lisää kuvia

ALE!
-30%
ALE
Kuvaus
Provence on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Provence sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Provence-huonekalut ovat valkolakattuja ja sarjasta löytyy ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Vaatteidensäilytyskaluste Provence valkoinen mahonki kuvaus

Provence on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Provence sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Provence-huonekalut ovat valkolakattuja ja sarjasta löytyy kalusteet ruokailutilaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Sarja valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia.

Provence vaatesäilytyskaluste on kaunis ja ylellinen huonekalu eteiseen. Tässä huonekalussa voit säilyttää takkisi, hansikkaasi, kaulaliinasi ja myssysi järjestyksessä. Eteiskaluste auttaa järjestyksen ja siisteyden ylläpitämisessä eteisessä. Provence huonekalussa on paljon hienoja yksityiskohtia ja se on elegantti kaluste, joka sopii useimpiin koteihin. Täydennä muilla saman sarjan huonekaluilla tyylikkään ja yhtenäisen sisustuksen aikaan saamiseksi. Provence vaatesäilytyskalusteessa on viisi ripustuskoukkua ja kaksi korihyllyä, joiden korit sisältyvät huonekalun hintaan. Toimitetaan koottuna.

Mitat
Korkeus: 190 cm
Leveys: 100 cm
Syvyys: 40 cm

Tekniset tiedot
Väri: Valkoinen
Käsittely: Lakattu
Materiaali: Uunikuivattu massiivimahonki

Tuotetiedot
Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Mahonki pohjakäsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi.

Ajattele!
Puumateriaalin kosteutta vähennetään 8% uunikuivaamalla. Tämän jälkeen materiaalin kosteus vastaa 40% ilmankosteutta 20 asteessa. Puu on elävä materiaali ja se elää ympäristön ilmankosteudesta riippuen. Jos ilma materiaalin ympärillä on kosteaa, puu laajenee hieman ja jos ilma materiaalin ympärillä on kuivaa, puu vastaavasti kutistuu hieman.

Vaatteidensäilytyskaluste Provence valkoinen mahonki

  • Väri: Valkoinen
  • Käsittely: Lakattu
  • Korkeus: 190 cm
  • Leveys: 100 cm
  • Materiaali: Uunikuivattu massiivimahonki
  • Syvyys: 40 cm

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset