Lasten vaatekaappi Petersson valkoinen

Tuotenumero: BYT509851
579,90 €
404,90
Säästät: 175,00 €
TAI

Toimitusaika: Tuotetta tulossa lisää 13.10.2017, josta alkaen toimitusaika 2-4 viikkoa.

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 59 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Lisää kuvia

ALE!
-30%
ALE
Kuvaus
Petersson on sarja, joka koostuu erilaisista lastenhuoneen kalusteista. Sarjaan kuuluu kirjoituspöytiä, kirstuja, vaatekaappeja, sänkyjä säilytystilalla ja ilman. Petersson kalustesarja keskittyy toimivuuteen ja turvallisuuteen, huonekaluissa on e...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Lasten vaatekaappi Petersson valkoinen kuvaus

Petersson on sarja, joka koostuu erilaisista lastenhuoneen kalusteista. Sarjaan kuuluu kirjoituspöytiä, kirstuja, vaatekaappeja, sänkyjä säilytystilalla ja ilman. Petersson kalustesarja keskittyy toimivuuteen ja turvallisuuteen, huonekaluissa on esimerkiksi pyöristetyt nurkat ja ulkonevat reunat ovat 22mm paksut. Kaikki sarjan kalusteissa on kestävä melamiinipinta. Petersson-sarjan kalusteisiin on saatavana vetimet eri reunaväreillä rosa, vaaleansininen ja valkoinen. Reunavärit toimitetaan pakkauksessa, joten voit itse valita, minkä väriset vetimet haluat. Vetimien värit on helposti vaihdettavissa mielen muuttuessa ja lapsen kasvaessa.

Petersson vaatekaappi sopii erityisesti lastenhuoneeseen. Vaatekaapin sisällä on vaatetanko ja hyllylevy, jotka tuovat hyvää säilytystilaa vaatteille ja auttavat vaatekaapin pitämisessä siistinä ja järjestyksessä.

Lasten vaatekaappi Petersson valkoinen

  • Väri: Valkoinen
  • Korkeus: 190 cm
  • Leveys: 91 cm
  • Paino: 77 kg
  • Syvyys: 48.2 cm

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset