Vitriinikaappi Essential 162x61x43 cm kapea valkoinen

Tuotenumero: BYT520614
459,90 €
319,90
Säästät: 140,00 €
TAI

Toimitusaika: 4-6 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 59 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Lisää kuvia

ALE!
-30%
ALE
Kuvaus
Essential on sarja, joka koostuu tilavista säilytyskalusteista koko kotiin. Kalusteiden muotoilu on moderni ja elegantin suoraviivainen. Vitriinikaapin ovissa ja laatikoissa on pienet metallivetimet, jotka sulautuvat tyylikkäästi kaapin tyylin. Sa...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Vitriinikaappi Essential 162x61x43 cm kapea valkoinen kuvaus

Essential on sarja, joka koostuu tilavista säilytyskalusteista koko kotiin. Kalusteiden muotoilu on moderni ja elegantin suoraviivainen. Vitriinikaapin ovissa ja laatikoissa on pienet metallivetimet, jotka sulautuvat tyylikkäästi kaapin tyylin. Sarjaan kuuluu senkki, vitriinikaappi, TV-tasoja ja korkeakaappi eri väreissä ja eri kokoisina. Yhdistä vitriinikaappi erilaisiin Essential-sarjan kalusteisiin ja hanki kotiisi yhtenäinen sisustus.

Essential-vitriinikaappi on korkeakiiltoinen ja huomiota herättävän moderni vitriinikaappi. Huomioi kaapin kauniit, joissa on tyylikkäät lasi-ikkunat. Vitriinikaappiin on saatavana valaistus lisävarusteena, joka lisää kaapin ylellistä ja eleganttia ilmettä (valaistus ei sisälly toimitukseen). Vitriinikaapissa on kolme hyllytasoa. Hyllytasojen enimmäiskantavuus/hylly: 10 kg.

Vitriinikaappi Essential 162x61x43 cm kapea valkoinen

  • Väri: Valkoinen
  • Korkeus: 162 cm
  • Pituus: 61 cm
  • Syvyys: 43 cm

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset