Vitriinikaappi Provence kapea valkoinen mahonki

Tuotenumero: BYT121561
1 105,00 €
774,90
Säästät: 330,10 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 59 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Lisää kuvia

ALE!
-30%
ALE
Kuvaus
Provence on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Provence sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Provence-kalusteet ovat valkolakattuja. Provence sarjasta l...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Vitriinikaappi Provence kapea valkoinen mahonki kuvaus

Provence on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Provence sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Provence-kalusteet ovat valkolakattuja. Provence sarjasta löytyy kalusteet ruokailutilaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Sarja on valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia.

Provence on elegantti ja kapea vitriinikaappi, jossa on neljä tilavaa hyllytasoa yhden ison lasioven takana. Vitriinikaappi on tyylikäs ja kaunis huonekalu, jossa on monia hienoja yksityiskohtia ja se sopii useimpiin koteihin ja sisustustyyleihin. Aseta suosikkiesineesi näytille lasioven taakse. Toimitetaan koottuna.

Mitat
Korkeus: 190 cm
Leveys: 70 cm
Syvyys: 40 cm 

Tekniset tiedot
Väri: Valkoinen
Käsittely: Lakattu
Materiaali: Uunikuivattu massiivimahonki

Tuotetiedot
Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Mahonki pohjakäsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi.

Ajattele!
Puumateriaalin kosteutta vähennetään 8% uunikuivaamalla. Tämän jälkeen materiaalin kosteus vastaa 40% ilmankosteutta 20 asteessa. Puu on elävä materiaali ja se elää ympäristön ilmankosteudesta riippuen. Jos ilma materiaalin ympärillä on kosteaa, puu laajenee hieman ja jos ilma materiaalin ympärillä on kuivaa, puu vastaavasti kutistuu hieman.  

Vitriinikaappi Provence kapea valkoinen mahonki

  • Väri: Valkoinen
  • Käsittely: Lakattu
  • Korkeus: 190 cm
  • Leveys: 70 cm
  • Materiaali: Uunikuivattu massiivimahonki
  • Ovien lukumäärä: 1 kpl
  • Syvyys: 40 cm

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset