Sohvapöytä Provence valkoinen mahonki

Tuotenumero: BYT509361

Lisää kuvia

ALE!
-30%
ALE
1 105,00 €
774,90 
Säästät: 330,10 €
TAI

Toimitusaika: 2-3 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Provence on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Provence sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Provence-kalusteet ovat valkolakattuja. Provence sarjasta l...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Sohvapöytä Provence valkoinen mahonki kuvaus

Provence on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Provence sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Provence-kalusteet ovat valkolakattuja. Provence sarjasta löytyy kalusteet ruokailutilaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Sarja on valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia.

Provence on kaunis sohvapöytä, jossa on monia tarkkaanharkittuja yksityiskohtia. Sohvapöydän kansi on ruskea, joka sopii tyylikkäästi pöydän valkoiseen runkoon. Pöytälevyn alatasossa voi säilyttää esimerkiksi sanomalehtiä, kirjoja ja muita esineitä, joiden et halua olevan esillä.

Tuotetiedot
Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Puumateriaalin kosteutta vähennetään 8% uunikuivaamalla, jonka jälkeen materiaalin kosteus vastaa 40% ilmankosteutta 20 asteessa. Mahonki pohjakäsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi. Puu on elävä materiaali ja se elää ympäristön ilmankosteudesta riippuen. Jos ilma materiaalin ympärillä on kosteaa, puu laajenee hieman ja jos ilma materiaalin ympärillä on kuivaa, puu vastaavasti kutistuu hieman.  

Sohvapöytä Provence valkoinen mahonki

  • Väri: Valkoinen, Musta
  • Korkeus: 50 cm
  • Leveys: 120 cm
  • Materiaali: MDF/Mahogany
  • Syvyys: 70 cm

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset