TH List.Prisma Nero 4x25cm

Tuotenumero: OLO12913335
4,25 €
3,40 / kpl
Säästät: 0,85 €
Syötä haluttu kpl- tai pakettimäärä
TAI
Tarjous on voimassa 2.10.2017 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 49,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 49 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

ALE!
-20%
2.10. asti
TARJOUS
Kuvaus
Olo-mallistosta löytyy laattasarjoja, joissa on sekä seinään että lattiaan asennettavia laattoja. Sisustettaessa kotia tai julkista tilaa laatat ovat erityisen hyvä vaihtoehto kun pinnalta vaaditaan kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja ajattomuutta....
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen TH List.Prisma Nero 4x25cm kuvaus

Olo-mallistosta löytyy laattasarjoja, joissa on sekä seinään että lattiaan asennettavia laattoja. Sisustettaessa kotia tai julkista tilaa laatat ovat erityisen hyvä vaihtoehto kun pinnalta vaaditaan kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja ajattomuutta. Seinälaatoituksella vaikutetaan tilan tuntuun, muun muassa syvyyteen, korkeuteen, valoisuuteen tai tunnelmallisuuteen. Lattialaatat luovat kestävän ja kauniin pohjan koko muulle sisustukselle. Monipuolisesta Olo-laattamallistosta löytyy varmasti seinä- ja lattialaatat jokaiseen makuun.

Boordi-listoilla kaunistat yksikertaiset laatoitukset, viimeistelet laatoitusten reunoja ja yhdistät useampia värejä, pintoja ja kiiltoasteita toisiinsa. Boordi-listoja käytettäessä on hyvä tarkistaa eri laattojen vahvuus ja yhteensopivuus boordin kanssa, jotta viimeistely on huoliteltu, etenkin kun käyttää eri sarjoja keskenään. Boordeja voi latoa niin pystyyn kuin vaakaankin ja osaa malleista voi käyttää myös lattiassa. Anna Olo-mallistomme valikoiman sytyttää mielikuvituksesi.

Boordi Prisma Nero

  • Sarja: Minimal
  • Koko: 4x25
  • Väri: Nero
  • Tyyppi: Boordi
  • Myyntierä: 1 kpl

Katso myös symbolien selitykset tästä linkistä

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset