Alusmateriaali Pergo Solumuovi+ 2 mm, polyeteenivaahto, 15 m²

Tuotenumero: PERPGUDLFOAMPLUS15
49,60
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 79,00€

(Erillisrahtituote - Pergon toimituskustannukset aina 79.00EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Saat määräalennusta Pergon tuotteista seuraavasti: summan alaraja 1000 € -> alennus 4%, 1500 € -> 6%, 2000 € -> 8%. Alennus lasketaan suoraan ostoskorin summaan.

Kuvaus
Pergon alusmateriaali Solumuovi+ on sopiva vaihtoehto huoneisiin, joissa lattia joutuu vähäisemmälle kulutukselle. Se soveltuu esimerkiksi ullakkotiloihin tai makuuhuoneisiin. Solumuovi+ vaimentaa kävelyääniä ja lisää osaltaan kävelymukavuutta. Se...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Alusmateriaali Pergo Solumuovi+ 2 mm, polyeteenivaahto, 15 m² kuvaus

Pergon alusmateriaali Solumuovi+ on sopiva vaihtoehto huoneisiin, joissa lattia joutuu vähäisemmälle kulutukselle. Se soveltuu esimerkiksi ullakkotiloihin tai makuuhuoneisiin. Solumuovi+ vaimentaa kävelyääniä ja lisää osaltaan kävelymukavuutta. Sen luokitus kävelyäänen vaimennuksessa on 3/6. Tässä alusmateriaalissa on sisäänrakennettu höyrysulku limityksellä ja tarranauhalla.

Ennen Pergon laminaattilattian asentamista on valittava oikea alusmateriaali. Oikea materiaali lisää käyttömukavuutta sekä lattian toimivuutta. Esimerkiksi hyvään akustiikkaan tai erityiseen kosteudelta suojaamiseen löytyy oma, tähän tarkoitukseen sopiva alusmateriaali. Pergon alusmateriaalit, kuten kaikki muutkin Pergon tuotteet, on suunniteltu kestämään ja säilyttämään ominaisuutensa. Laadukkaat materiaalit varmistavat, että kaunis lattia säilyy kauniina ja samalla myös toimivana.

Valitsemalla asianmukainen Pergo-alusmateriaali varmistetaan lattian toimivuus. Näin varmistetaan myös, että lattialla on halutut ominaisuudet, kuten hiljaisuus, tasaisuus ja lattian liitosten pitävyys. Käytettäessä Pergon lattioiden asennuksessa Pergon laadukkaita alusmateriaaleja täytetään myös takuuvaatimukset.

Alusmateriaali Pergo Solumuovi+ 2 mm, polyeteenivaahto, 15 m²

  • Tuotemerkki: Pergo
  • Korkeus: 1.80 mm
  • Leveys: 15790.00 mm
  • Syvyys: 950.00 mm
  • Pergo-tuotekoodi: PGUDLFOAMPLUS15
  • Määrä: 15 m² /pakkaus
  • Materiaali: Puristettu polyeteeni
  • Kävelyäänen vaimennus: 3/6
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot