Laminaatin alusmateriaali Quick Step Transitsound Ultra, 3mm, tummanharmaa

Tuotenumero: QS3633222
9,80 / m²
Syötä haluttu m²- tai pakettimäärä
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00€

(Erillisrahtituote - Tuotteen toimituskustannukset 59 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta akselilla Helsinki-Oulu. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys myyntipalveluumme.)

Kuvaus
Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Transitsound Ultra on paras valinta, kun haluat vähentää johtumisääniä. Johtumisäänet ovat ääniä, jotka kulkeutuvat alakertaan. Sitä suositellaan erityisesti m...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Laminaatin alusmateriaali Quick Step Transitsound Ultra, 3mm, tummanharmaa kuvaus

Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Transitsound Ultra on paras valinta, kun haluat vähentää johtumisääniä. Johtumisäänet ovat ääniä, jotka kulkeutuvat alakertaan. Sitä suositellaan erityisesti monikerroksisiin rakennuksiin. Quick Step laminaattilattia näyttää upealta ja sen pintaviimeistelyt ovat luonnollisia. Scratch-Guard-käsittely tekee pintakerroksesta kulutusta kestävän. Quick Step laminaattilattia on antistaattinen, roiskeenkestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen.

Patentoidun Uniclic-pontin ansiosta lattialla on markkinoiden helpoin asennus. Uniclic-pontilla on ainutlaatuinen Pysyvästi yhdessä -takuu. Quick Step lattioihin löytyy täydellinen tarvikevalikoima, alkaen kuosiin sopivista jalkalistoista aluskatteisiin ja viimeistelyprofiileihin. Lattia soveltuu lattialämmitysjärjestelmien kanssa käytettäväksi. Quick Step laminaatilla on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 ja pohjoismainen joutsenmerkki.

Laminaatin alusmateriaali Quick Step Transitsound Ultra, 3mm, tummanharmaa

  • Paksuus: 3mm
  • Koko: 10 m2/laatikko
  • Johtumisääni ?LW = 21 dB / ?L LIN= 10 dB
  • Lämpövastus R=0,088 m2 K/W
  • Vaimentaa johtumisääntä
  • Yläkertoihin ja kerrostaloihin
  • Yhteensopiva lattialämmityksen kanssa.
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset