Laminaatin alusmateriaali Quick Step Uni Softboard, 860x590x6mm

Tuotenumero: QS3633301
6,40 / m²
Syötä haluttu m²- tai pakettimäärä
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00€

(Erillisrahtituote - Tuotteen toimituskustannukset 59 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta akselilla Helsinki-Oulu. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys myyntipalveluumme.)

Kuvaus
Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Quick Step Softboard on lujista puukuiduista valmistettu kestävä aluslattia, joka tasoittaa aluslattian pieniä epätasaisuuksia. Erinomainen eristys, sopii hyvi...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Laminaatin alusmateriaali Quick Step Uni Softboard, 860x590x6mm kuvaus

Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Quick Step Softboard on lujista puukuiduista valmistettu kestävä aluslattia, joka tasoittaa aluslattian pieniä epätasaisuuksia. Erinomainen eristys, sopii hyvin remonttikohteisiin. Ei sovellu tiloihin, joissa on lattialämmitys. Quick Step laminaattilattia näyttää upealta ja sen pintaviimeistelyt ovat luonnollisia. Scratch-Guard-käsittely tekee pintakerroksesta kulutusta kestävän. Quick Step laminaattilattia on antistaattinen, roiskeenkestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen.

Patentoidun Uniclic-pontin ansiosta lattialla on markkinoiden helpoin asennus. Uniclic-pontilla on ainutlaatuinen Pysyvästi yhdessä -takuu. Quick Step lattioihin löytyy täydellinen tarvikevalikoima, alkaen kuosiin sopivista jalkalistoista aluskatteisiin ja viimeistelyprofiileihin. Lattia soveltuu lattialämmitysjärjestelmien kanssa käytettäväksi. Quick Step laminaatilla on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 ja pohjoismainen joutsenmerkki.

Laminaatin alusmateriaali Quick Step Uni Softboard, 860x590x6mm

  • Koko: 860x590x6 mm/10,1 m2 pakkaus
  • Johtumisääni: ?LW = 19 dB
  • Lämpövastus: R=0,118 m2 K/W
  • Ei sovi käytettäväksi lattialämmityksen tai viilennyksen kanssa
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset