Laminaatin alusmateriaali Quick Step Uniclic Plus, 2mm, harmaa+DPM

Tuotenumero: QS3666301
6,80 / m²
Syötä haluttu m²- tai pakettimäärä
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00€

(Erillisrahtituote - Tuotteen toimituskustannukset 59 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta akselilla Helsinki-Oulu. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys myyntipalveluumme.)

Tilaa ilmainen lattianäyte!

Kuvaus
Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Uniclic Plus on hyvä aluskate huoneisiin, joissa ei ole kovin paljon liikennettä. Ensiluokkainen perusaluskate, joka vaimentaa merkittävästi askelääniä huonees...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Laminaatin alusmateriaali Quick Step Uniclic Plus, 2mm, harmaa+DPM kuvaus

Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Uniclic Plus on hyvä aluskate huoneisiin, joissa ei ole kovin paljon liikennettä. Ensiluokkainen perusaluskate, joka vaimentaa merkittävästi askelääniä huoneessasi. Quick Step laminaattilattia näyttää upealta ja sen pintaviimeistelyt ovat luonnollisia. Scratch-Guard-käsittely tekee pintakerroksesta kulutusta kestävän. Quick Step laminaattilattia on antistaattinen, roiskeenkestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen.

Patentoidun Uniclic-pontin ansiosta lattialla on markkinoiden helpoin asennus. Uniclic-pontilla on ainutlaatuinen Pysyvästi yhdessä -takuu. Quick Step lattioihin löytyy täydellinen tarvikevalikoima, alkaen kuosiin sopivista jalkalistoista aluskatteisiin ja viimeistelyprofiileihin. Lattia soveltuu lattialämmitysjärjestelmien kanssa käytettäväksi. Quick Step laminaatilla on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 ja pohjoismainen joutsenmerkki.

Laminaatin alusmateriaali Quick Step Uniclic Plus, 2mm, harmaa+DPM

  • Paksuus: 2mm
  • Koko: 15 m2/rulla
  • Johtumisääni: ?LW = 19 dB
  • Lämpövastus: R=0,059 m2 K/W
  • Vaimentaa heijastusääntä
  • Tiloihin, joissa vähän liikennettä
  • Yhteensopiva lattialämmityksen kanssa.
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset