Laminaatin alusmateriaali Quick Step Unisound Pro, 2mm, musta+DPM

Tuotenumero: QS3633212
20,40 / m²
Syötä haluttu m²- tai pakettimäärä
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00€

(Erillisrahtituote - Tuotteen toimituskustannukset 59 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta akselilla Helsinki-Oulu. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys myyntipalveluumme.)

Kuvaus
Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Unisound Pro on paras aluskate, kun haluat vaimentaa optimaalisesti heijastusääntä eli ääniä, jotka kuulet kävellessäsi lattialla. Quick Step laminaattilattia ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Laminaatin alusmateriaali Quick Step Unisound Pro, 2mm, musta+DPM kuvaus

Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Unisound Pro on paras aluskate, kun haluat vaimentaa optimaalisesti heijastusääntä eli ääniä, jotka kuulet kävellessäsi lattialla. Quick Step laminaattilattia näyttää upealta ja sen pintaviimeistelyt ovat luonnollisia. Scratch-Guard-käsittely tekee pintakerroksesta kulutusta kestävän. Quick Step laminaattilattia on antistaattinen, roiskeenkestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen.

Patentoidun Uniclic-pontin ansiosta lattialla on markkinoiden helpoin asennus. Uniclic-pontilla on ainutlaatuinen Pysyvästi yhdessä -takuu. Quick Step lattioihin löytyy täydellinen tarvikevalikoima, alkaen kuosiin sopivista jalkalistoista aluskatteisiin ja viimeistelyprofiileihin. Lattia soveltuu lattialämmitysjärjestelmien kanssa käytettäväksi. Quick Step laminaatilla on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 ja pohjoismainen joutsenmerkki.

Laminaatin alusmateriaali Quick Step Unisound Pro, 2mm, musta+DPM

  • Paksuus: 2mm
  • Koko: 15 m2/rulla
  • Johtumisääni: ?LW = 20 dB
  • Lämpövastus: R=0,044 m2 K/W
  • Vaimentaa heijastusääntä
  • Vilkkaasti liikennöityihin tiloihin
  • Yhteensopiva lattialämmityksen kanssa.
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset