Laminaatin lyöntipalikka Pergo 500x70x20 mm ammattilaisille

Tuotenumero: PERPGWTAPPINGBLOCK
18,60
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 79,00€

(Erillisrahtituote - Pergon toimituskustannukset aina 79.00EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Saat määräalennusta Pergon tuotteista seuraavasti: summan alaraja 1000 € -> alennus 4%, 1500 € -> 6%, 2000 € -> 8%. Alennus lasketaan suoraan ostoskorin summaan.

Kuvaus
Pergon laminaatin lyöntipalikka on ammattilaisille tarkoitettu kätevä apuväline laminaatin asennukseen. Laminaattia ei saa lyödä suoraan vasaralla, vaan välissä on käytettävä asianmukaista lyöntipalikkaa. Käyttämällä Pergon omia laadukkaita työkal...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Laminaatin lyöntipalikka Pergo 500x70x20 mm ammattilaisille kuvaus

Pergon laminaatin lyöntipalikka on ammattilaisille tarkoitettu kätevä apuväline laminaatin asennukseen. Laminaattia ei saa lyödä suoraan vasaralla, vaan välissä on käytettävä asianmukaista lyöntipalikkaa. Käyttämällä Pergon omia laadukkaita työkaluja varmistetaan laadukas ja oikeanlainen lopputulos.

Pergon valikoimasta löytyy sopivat tarvikkeet ja työkalut asennukseen. Kuten kaikki Pergo-tuotteet myös tarvikkeet on suunniteltu niin, että lattia säilyttää ominaisuutensa pitkään. Ne varmistavat osaltaan, että lattia säilyy sekä kauniina että toiminnallisena.

Ei ole sama, millä työkaluilla asennustyö tehdään. Käyttämällä asianmukaisia työkaluja ja tarvikkeita varmistetaan työn hyvä lopputulos. Oikeanlaisilla työkaluilla ja tarvikkeilla säästetään myös aikaa – ja rahaa.

Laminaatin lyöntipalikka Pergo 500x70x20 mm ammattilaisille

  • Tuotemerkki: Pergo
  • Korkeus: 20.00 mm
  • Leveys: 500.00 mm
  • Syvyys: 70.00 mm
  • Pergo-tuotekoodi: PGWTAPPINGBLOCK
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot