Muovimatot

Muovimatto pitää pintansa suosittujen lattiamateriaalien joukossa muun muassa monikäyttöisyytensä, helpon asennettavuutensa ja edullisen hintansa ansiosta. Myös muovimaton ulkonäkö on hyvin muunneltavissa, minkä takia se sopii monenlaisiin tiloihin. Netraudasta löydät kattavan valikoiman eri henkisiä muovimattoja. Tutustu jo tänään ja tee tilauksesi vain muutamalla klikkauksella! Tilaa samalla Netraudasta myös kaikki muut lattian asentamiseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet.

Mainettaan parempi muovimatto

Muovimatolla on runsaasti hyviä ominaisuuksia. Materiaalina muovimatto on miellyttävä, sillä se on jalan alla pehmeä ja lämpimän tuntuinen. Muovimatto on myös akustisesti toimiva, sillä se ei kopise. Muovimattolattian puhtaana pitäminen on helppoa ja yksinkertaista. Ennen kaikkea muovimatto on monipuolinen, sillä muovimatoista löytyy vaihtoehtoja useisiin erilaisiin tiloihin. Osa muovimatoista soveltuu käytettäviksi myös märkätiloissa. Muovimattoja on varsin vaivatonta tuottaa erilaisilla kuvioinneilla, ja sen vuoksi mattovalikoimassa onkin tarjolla runsaasti erilaisia tyylejä. Muovimatto voi esimerkiksi muistuttaa kuvioinniltaan puu- tai kivilattiaa. Myös värikkäämpiä vaihtoehtoja on teknisesti mahdollista toteuttaa. Tutustu Netraudan monipuoliseen muovimattovalikoimaan!

Vinyylimaton asentaminen käy käden käänteessä

Muovimatto voidaan usein asentaa vanhan lattian päälle, oli vanha lattiamateriaali sitten puuta, keramiikkaa tai betonia. Tarkista ennen tuotteen tilaamista, millaiselle pinnalle valitsemasi maton voi asentaa. Muovimaton hävikki pysyy hyvin kurissa, sillä mattoa voi usein tilata metritavarana, jolloin sopivan materiaalimäärän ostaminen on vaivatonta. Tilaaminen Netraudasta on helppoa ja turvallista ja onnistuu muutamalla klikkauksella. Tee lattiamateriaalivalinnat jo tänään ja tilaa haluamasi tuotteet!

Laskeva

34 Nimike(ttä)

Laskeva

34 Nimike(ttä)

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18