Jalkalista Pergo 8x55x2400 mm, maalattava, vinyylille

Tuotenumero: PERPGVSKRPAINT
10,40
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 79,00€

(Erillisrahtituote - Pergon toimituskustannukset aina 79.00EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Saat määräalennusta Pergon tuotteista seuraavasti: summan alaraja 1000 € -> alennus 4%, 1500 € -> 6%, 2000 € -> 8%. Alennus lasketaan suoraan ostoskorin summaan.

Lisää kuvia

Kuvaus
Pergon vedenpitävät jalkalistat ovat maalattavia, vinyylilattioille tarkoitettuja listoja. Ne kätkevät jatkoliitokset ja suojaavat seiniä. Listojen rakenne ja kiilto sointuvat kauniiseen vinyylilattiaan täydellisesti. Lattia ei ole vain lankkuja, ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Jalkalista Pergo 8x55x2400 mm, maalattava, vinyylille kuvaus

Pergon vedenpitävät jalkalistat ovat maalattavia, vinyylilattioille tarkoitettuja listoja. Ne kätkevät jatkoliitokset ja suojaavat seiniä. Listojen rakenne ja kiilto sointuvat kauniiseen vinyylilattiaan täydellisesti.

Lattia ei ole vain lankkuja, joilla kävellään. Lattia on kodinsisustuksen kokonaisratkaisu. Pergon valikoimassa onkin kauniiden vinyylilankkujen ja -laattojen lisäksi esimerkiksi lattian viimeistelyyn tarvittavia listoja.

Listat ja profiilit, kuten kaikki Pergo-tuotteet, on suunniteltu säilyttämään ominaisuutensa ajan kuluessa. Näiden tuotteiden avulla varmistetaan, että lattia säilyy sekä kauniina että toimivana pitkään.

Jalkalista Pergo 8x55x2400 mm, maalattava, vinyylille

  • Tuotemerkki: Pergo
  • Korkeus: 8.00 mm
  • Leveys: 2400.00 mm
  • Syvyys: 55.00 mm
  • Pergo-tuotekoodi: PGVSKRPAINT
  • Materiaali: MDF/PVC
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot