Päätylista Pergo 7x18x2000 mm, hopea, napsautettavalle vinyylille

Tuotenumero: PERPGVENPSILV
21,70
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 79,00€

(Erillisrahtituote - Pergon toimituskustannukset aina 79.00EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Saat määräalennusta Pergon tuotteista seuraavasti: summan alaraja 1000 € -> alennus 4%, 1500 € -> 6%, 2000 € -> 8%. Alennus lasketaan suoraan ostoskorin summaan.

Kuvaus
Pergon päätylista on tarkoitettu napsautettavalle vinyylille. Listan avulla lattian viimeistely sujuu täydellisesti. Päätylistat tuovat viimeistellyn ilmeen kynnyksiin ja vastaaviin paikkoihin. Päätylista on valmistettu kulutusta kestävästä alumii...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Päätylista Pergo 7x18x2000 mm, hopea, napsautettavalle vinyylille kuvaus

Pergon päätylista on tarkoitettu napsautettavalle vinyylille. Listan avulla lattian viimeistely sujuu täydellisesti. Päätylistat tuovat viimeistellyn ilmeen kynnyksiin ja vastaaviin paikkoihin. Päätylista on valmistettu kulutusta kestävästä alumiinista.

Lattian kaunis ja viimeistelty ulkonäkö syntyy yksityiskohdista, kuten jalka- ja porrasaskelmalistoista. Käyttämällä viimeistelyssä Pergon PEFC-sertifioituja listoja varmistetaan lattian virheetön ulkonäkö. Pergon listat ovat kauniita ja vinyyleihin täydellisesti sopivia tarvikkeita, joiden avulla sisustus nousee aivan uudelle tasolle.

Listat ja profiilit, kuten kaikki Pergo-tuotteet, on suunniteltu säilyttämään ominaisuutensa ajan kuluessa. Näiden tuotteiden avulla varmistetaan, että lattia säilyy sekä kauniina että toimivana pitkään.

Päätylista Pergo 7x18x2000 mm, hopea, napsautettavalle vinyylille

  • Tuotemerkki: Pergo
  • Korkeus: 7.00 mm
  • Leveys: 2000.00 mm
  • Syvyys: 18.00 mm
  • Väri: Hopea
  • Pergo-tuotekoodi: PGVENPSILV
  • Materiaali: Alumiini
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot