Parketti Tammi Classic Blackwhite, kapea malli, harjattu, öljyvahattu, tumma

Tuotenumero: TBW112458522452410KAPEA
82,90 / m²
Syötä haluttu m²- tai pakettimäärä
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Tilaa ilmainen lattianäyte!

Lisää kuvia

Kuvaus
Timberwise Oy on laadukkaita lankkuparketteja valmistava suomalainen yritys, jonka erityisosaamista on parketin monipuolinen värikäsittely. Valmistuksessa käytetty formaldehydivapaa liima takaa vahvimmat liitokset alalla. Kaikki puuraaka-aine on p...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Parketti Tammi Classic Blackwhite, kapea malli, harjattu, öljyvahattu, tumma kuvaus

Timberwise Oy on laadukkaita lankkuparketteja valmistava suomalainen yritys, jonka erityisosaamista on parketin monipuolinen värikäsittely. Valmistuksessa käytetty formaldehydivapaa liima takaa vahvimmat liitokset alalla. Kaikki puuraaka-aine on peräisin sertifioiduista (PEFC) metsistä ja suurimmaksi osaksi kotimaista. Suomessa valmistettu tuote kestää suomalaiset olosuhteet!

Tammi on ollut kautta aikojen yksi suosituimmista sisustusmateriaaleista. Se on kova, painava, vahva ja kohtuullisen suorasyinen puu. Klassinen ja turvallinen lattiamateriaalivalinta, mikä sopii lähes kaikenlaisiin sisustuksiin. Timberwise käyttää ainoastaan eurooppalaista tammea tuotteissaan. Tammi Classic BLACKWHITE, harjattu, öljyvahattu on kaksivärinen tuote, jossa pohjasävy on mustanruskea ja syykuviot korostuvat valkoisina. Persoonallinen ja näyttävä lattiavalinta! Classic on luonnollisen näköinen lajitelma, jossa erottuu selvästi puulajille ominainen syykuvio ja värivaihtelu. Lajitelmassa sallitaan oksaisuus. Harjattu pinta korostaa syykuvioita ja on miellyttävä jalalle. UV-kovetettu öljyvaha on helppohoitoinen ja kestävä.

Parketti Tammi Classic Blackwhite, harjattu, öljyvahattu, tumma, 15x158x2180mm

  • Paksuus: 15 mm
  • Leveys: 158 mm
  • Pituus: 2180 mm
  • Pakettikoko: 6 lautaa/pkt = 2,07 m²

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot