Parketti Tammi Vintage Tahko, harjattu, öljyvahattu, 15x158mm

Tuotenumero: TBW219455822452420
79,90 / m²
Syötä haluttu m²- tai pakettimäärä
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Tilaa ilmainen lattianäyte!

Lisää kuvia

Kuvaus
Timberwise Oy on laadukkaita lankkuparketteja valmistava suomalainen yritys, jonka erityisosaamista on parketin monipuolinen värikäsittely. Valmistuksessa käytetty formaldehydivapaa liima takaa vahvimmat liitokset alalla. Kaikki puuraaka-aine on p...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Parketti Tammi Vintage Tahko, harjattu, öljyvahattu, 15x158mm kuvaus

Timberwise Oy on laadukkaita lankkuparketteja valmistava suomalainen yritys, jonka erityisosaamista on parketin monipuolinen värikäsittely. Valmistuksessa käytetty formaldehydivapaa liima takaa vahvimmat liitokset alalla. Kaikki puuraaka-aine on peräisin sertifioiduista (PEFC) metsistä ja suurimmaksi osaksi kotimaista. Suomessa valmistettu tuote kestää suomalaiset olosuhteet!

Tammi on ollut kautta aikojen yksi suosituimmista sisustusmateriaaleista. Se on kova, painava, vahva ja kohtuullisen suorasyinen puu. Klassinen ja turvallinen lattiamateriaalivalinta, mikä sopii lähes kaikenlaisiin sisustuksiin. Timberwise käyttää ainoastaan eurooppalaista tammea tuotteissaan. Tammi Vintage TAHKO, harjattu, öljyvahattu on sävyltään mustanruskea ja persoonallinen lattiavalinta. Vintage Collectionin tuotteille on ominaista niiden patinoitunut yleisilme - oksien ja halkeamien kittaus, luontaiset syykuviot sekä voimakkaat värivaihtelut kuuluvat oleellisena osana parketin ulkonäköön. UV-kovetettu öljyvaha on helppohoitoinen ja kestävä.

Parketti Tammi Vintage Tahko, harjattu, öljyvahattu, 15x158x2180mm

  • Paksuus: 15 mm
  • Leveys: 158 mm
  • Pituus: 2180 mm
  • 1-sauva
  • Wiseloc-lukkopontti ja vanerirakenne
  • Pakettikoko: 6 lautaa/pkt = 2,07 m²

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot