Peili Provence valkoinen mahonki

Tuotenumero: BYT121571
389,90 €
220,90 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Seuraava toimituspäivä: 21.04.2017

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 69,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 69 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Lisää kuvia

ALE!
-43%
ALE
Kuvaus

Tuotteen Peili Provence valkoinen mahonki kuvaus

Provence on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Provence sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Provence-kalusteet ovat valkolakattuja. Provence sarjasta löytyy kalusteet ruokailutilaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Sarja on valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia.

Provence on iso ja kaunis peili, jonka muotoilussa on monia hienoja yksityiskohtia. Täydennä peiliä muilla sarjan huonekaluilla yhtenäisen ja tyylikkään sisustuksen aikaan saamiseksi.

Mitat
Korkeus: 70 cm
Pituus: 120 cm
Syvyys: 6,5 cm

Tekniset tiedot
Väri: Valkoinen
Käsittely: Lakattu
Materiaali: Uunikuivattu massiivimahonki

Tuotetiedot
Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Mahonki pohjakäsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi.

Ajattele!
Puumateriaalin kosteutta vähennetään 8% uunikuivaamalla. Tämän jälkeen materiaalin kosteus vastaa 40% ilmankosteutta 20 asteessa. Puu on elävä materiaali ja se elää ympäristön ilmankosteudesta riippuen. Jos ilma materiaalin ympärillä on kosteaa, puu laajenee hieman ja jos ilma materiaalin ympärillä on kuivaa, puu vastaavasti kutistuu hieman.

Peili Provence valkoinen mahonki

  • Väri: Valkoinen
  • Käsittely: Lakattu
  • Korkeus: 120 cm
  • Leveys: 70 cm
  • Materiaali: Uunikuivattu massiivimahonki
  • Syvyys: 6 cm

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset