Lisätarvike hyllynasta Elfa Classic 8x8x20mm, 10 kpl valkoinen

Tuotenumero: ELFA470316
2,30 €
1,80
Säästät: 0,50 €
TAI
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,00€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Lisää kuvia

ALE!
-22%
JUURI NYT
TARJOUS
Kuvaus
Elfa Classic -hyllynastojen avulla melamiinihyllyjen asennus onnistuu helpolla tavalla. Hyllynastat naputellaan paikalleen melamiinihyllyjen alapinnoille ja ne estävät hyllylevyjen liikkumista sivusuunnassa asennusvaiheessa, kun levyt porataan ruu...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Lisätarvike hyllynasta Elfa Classic 8x8x20mm, 10 kpl valkoinen kuvaus

Elfa Classic -hyllynastojen avulla melamiinihyllyjen asennus onnistuu helpolla tavalla. Hyllynastat naputellaan paikalleen melamiinihyllyjen alapinnoille ja ne estävät hyllylevyjen liikkumista sivusuunnassa asennusvaiheessa, kun levyt porataan ruuveilla kannattimiin. Pakkaus sisältää 10 kpl hyllynastoja.

Lisätarvikkeilla viimeistelet, muuntelet ja yksilöit säilytysjärjestelmän vastaamaan juuri oman perheesi nykyhetken moninaisia säilytystarpeita. Elfa mukautuu erilaisiin elämänvaiheisiin myöhemminkin ja kaikkiin säilytystarpeisiin on olemassa ratkaisu. Lisätarvikevalikoimasta löydät mm. seinä- tai riippukiskoihin integroitavat seinäkorit, housuripustimet, kenkätelineet (tasapohjaisille tai korkokengille), kuivaustelineet, siivousvälinepitimet, kirjatuet, yleiskoukut ja paljon muuta.

Elfa on yksi maailman johtavista räätälöityjen säilytysjärjestelmien valmistajista ja toimittajista joka tarjoaa jatkuvasti uusia nerokkaita, käytännöllisiä ja innovatiivisia ratkaisuja mitä erilaisimpiin säilytystarpeisiin. Tuotevalikoima kattaa kaikki säilytystarpeesi niin kotona kuin autotallissa tai varastossakin. Classic kori- ja hyllyjärjestelmillä ratkot kodin säilytysongelmat eteisessä, vaatehuoneessa, makuuhuoneessa tai harrastetiloissa. Puisilla yksityiskohdilla höystetyllä Décor-tuoteperheellä saat säilytysjärjestelmästäsi huonekalumaisen lopputuloksen. Utility-, Utility Home- ja Laundry-tuoteperheet on tarkoitettu säilytysongelmien ratkaisuun harrastetiloissa, autotalleissa ja kodinhoitohuoneissa.

Elfan 10 vuoden takuu kattaa kaikki lankahyllyjen, kannattimien, kiskojen, ulosvedettävien korien ja -kehysten materiaali- ja valmistusviat tavanomaisessa kotikäytössä.

  • Tuotemerkki: Elfa
  • Tuotesarja: Classic
  • Korkeus: 20 mm
  • Leveys: 8 mm
  • Syvyys: 8 mm
  • Väri: Valkoinen

Yhteensopivuus:

  • Melamiinihylly 25, melamiinihylly 30, melamiinihylly 40, melamiinihylly 50
  • Elfan tuotekehitys tukee muunneltavuutta ja säilytysjärjestelmän pitkää elinkaarta, sillä mallistojen uutuustuotteet ovat yhteensopivia vanhojen mallistojen runkojen ja osien kanssa ja voit päivittää elfa-järjestelmääsi vielä vuosikymmentenkin kuluttua tuoreilla, innovatiivisilla säilytysratkaisuilla
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset