Décor-hylly 50, 900x515mm, valkoinen

Tuotenumero: ELFA606415
134,30 €
107,40
Säästät: 26,90 €
TAI
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,00€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

ALE!
-20%
JUURI NYT
TARJOUS
Kuvaus
50 cm syvä décor-hylly on täydellinen ratkaisu kirjojen tai muiden pikkuesineiden säilytykseen. Erittäin vahvasta kennorakenteesta valmistetut hyllyt ovat käytännöllisiä lisäsäilytystilan tarpeeseen. Värit valkoinen, koivu ja pähkinäpuupetsattu ko...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Décor-hylly 50, 900x515mm, valkoinen kuvaus

50 cm syvä décor-hylly on täydellinen ratkaisu kirjojen tai muiden pikkuesineiden säilytykseen. Erittäin vahvasta kennorakenteesta valmistetut hyllyt ovat käytännöllisiä lisäsäilytystilan tarpeeseen. Värit valkoinen, koivu ja pähkinäpuupetsattu koivu. Voidaan käyttää vaatetangon kanssa ripustustilan luomiseen.

Décor-hylly puuta. Asennetaan lankahyllyn kannattimiin.

Elfa on yksi maailman johtavista räätälöityjen säilytysjärjestelmien valmistajista ja toimittajista. Tuotevalikoima kattaa teräksiset Classic kori- ja hyllyjärjestelmät, puisilla yksityiskohdilla höystetyn Décor-tuoteperheen sekä Utility-, Utility Home- ja Laundry-tuoteperheet. Elfan 10 vuoden takuu kattaa kaikki lankahyllyjen, kannattimien, kiskojen, ulosvedettävien korien ja -kehysten materiaali- ja valmistusviat tavanomaisessa kotikäytössä.

Décor-hylly

  • 900x515x32 mm
  • valkoinen

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset