Tapetti Sandberg Patricia turkoosi 0,53x10,05 m

Tuotenumero: SBE408-47
86,00 €
68,80
Säästät: 17,20 €
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,90€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Lisää kuvia

ALE!
-20%
ALE
Kuvaus
Patricia-tapetin mielenkiintoinen kuosi on peräisin 1800-luvun lopulta. Tämä kuosi oli erittäin suosittu uusrikkaiden ruotsalaisten keskuudessa. Sosiaalinen status oli tärkeä ja Patricia-tapetti kodin seinällä sai aikaan hienostuneen ja urbaanin v...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Tapetti Sandberg Patricia turkoosi 0,53x10,05 m kuvaus

Patricia-tapetin mielenkiintoinen kuosi on peräisin 1800-luvun lopulta. Tämä kuosi oli erittäin suosittu uusrikkaiden ruotsalaisten keskuudessa. Sosiaalinen status oli tärkeä ja Patricia-tapetti kodin seinällä sai aikaan hienostuneen ja urbaanin vaikutelman. Viehätys kaukomaihin oli tuohon aikaan saapunut myös Euroopan pohjoisiin nurkkiin. Tässä tapetissa vuosisadan takainen kuosi on saatettu nykypäivään raikkaalla värimaailmalla. Vaaleansinisellä pohjalla on vaaleanharmaalla ja hieman lilaan taittuvalla tummemmalla harmaalla kasviaiheisia kuvioita, joiden seassa on oksalla istuvia papukaijoja.

Sandbergin Tradition-mallisto tuo koteihimme perinteikästä kuvamaailmaa vuosikymmenten takaa yhdistettynä nykyaikaiseen non-woven tekniikkaan. Nyt on lupa yhdistää moderniinkin sisustukseen näitä usein kasvimaailmasta inspiraationsa saaneita runsaita kuoseja. Luo upeita sisustuskokonaisuuksia sekoittamalla rohkeasti modernien huonekalujen kanssa perinteikkäitä kuviotapetteja ja ryyditä pelkistettyä sisustusta voimakkaalla tapettivalinnalla. Tradition-mallistosta löytyy samaa kuosia sekä voimakkaammissa että hillitymmissä väreissä, joten valinnanvaraa riittää.

Tapettien värien nimet ovat Sandbergin käyttämiä eivätkä ne aina kuvaa tapetin todellista väritystä parhaalla mahdollisella tavalla. Värit saattavat eri tapettien kohdalla viitata eri asioihin kuten taustaväriin, kuvion väriin, pääväriin, tehostusväriin jne. Tapetin todellinen väri saattaa myös erota verkkokaupassa olevan kuvan väristä.

Tapetti Sandberg Patricia turkoosi 0,53x10,05 m

  • Tuotemerkki: Sandberg
  • Tuotesarja: Tradition
  • Pituus: 10,05 m
  • Leveys: 530 mm
  • Väri: Vaaleansininen, Vaaleanharmaa, Harmaa, Valkoinen
  • Tyyppi: Non-Woven
  • Kuviokorkeus: 53 cm
  • Kuviokohdistus: Vuorokohdistus
  • Suunnittelija: Alkuperäinen malli 1800-luvun loppupuolelta
  • Kestää pyyhkimisen kostealla
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset