Tapetti Sandberg Rosenholm tummankeltainen 0,53x10,05 m

Tuotenumero: SBE407-62
108,00 €
86,40
Säästät: 21,60 €
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,90€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Lisää kuvia

ALE!
-20%
ALE
Kuvaus
Tämä vahva kuosi on peräisin 1800-luvun lopulta. Rosenholm-tapetissa on elementtejä goottilaisesta, renessanssista ja rokokoosta ja ne sekoittuvat tässä uusbarokkityyliseen ilmeeseen. Upeat mahtipontiset pionit leviävät pinnan poikki punaisen ja v...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Tapetti Sandberg Rosenholm tummankeltainen 0,53x10,05 m kuvaus

Tämä vahva kuosi on peräisin 1800-luvun lopulta. Rosenholm-tapetissa on elementtejä goottilaisesta, renessanssista ja rokokoosta ja ne sekoittuvat tässä uusbarokkityyliseen ilmeeseen. Upeat mahtipontiset pionit leviävät pinnan poikki punaisen ja vaaleanpunaisen sävyissä. Tämän tapetin vahva kuosi on näyttävä ja hallitseva ja tapetti on toteutettu aikakaudelle tyypillisissä väreissä. Okranvärisellä taustalla on punaisen ja vihreän sävyillä toteutetut pionit. Korostusvärinä on käytetty valkoista.

Sandbergin Tradition-mallisto tuo koteihimme perinteikästä kuvamaailmaa vuosikymmenten takaa yhdistettynä nykyaikaiseen non-woven tekniikkaan. Nyt on lupa yhdistää moderniinkin sisustukseen näitä usein kasvimaailmasta inspiraationsa saaneita runsaita kuoseja. Luo upeita sisustuskokonaisuuksia sekoittamalla rohkeasti modernien huonekalujen kanssa perinteikkäitä kuviotapetteja ja ryyditä pelkistettyä sisustusta voimakkaalla tapettivalinnalla. Tradition-mallistosta löytyy samaa kuosia sekä voimakkaammissa että hillitymmissä väreissä, joten valinnanvaraa riittää.

Tapettien värien nimet ovat Sandbergin käyttämiä eivätkä ne aina kuvaa tapetin todellista väritystä parhaalla mahdollisella tavalla. Värit saattavat eri tapettien kohdalla viitata eri asioihin kuten taustaväriin, kuvion väriin, pääväriin, tehostusväriin jne. Tapetin todellinen väri saattaa myös erota verkkokaupassa olevan kuvan väristä.

Tapetti Sandberg Rosenholm tummankeltainen 0,53x10,05 m

  • Tuotemerkki: Sandberg
  • Tuotesarja: Tradition
  • Pituus: 10,05 m
  • Leveys: 530 mm
  • Väri: Okra, Vaaleanvihreä, Vaaleanpunainen, Tummanpunainen, Punainen, Keltainen, Valkoinen, Monivärinen
  • Tyyppi: Non-Woven
  • Kuviokorkeus: 53 cm
  • Kuviokohdistus: Vuorokohdistus
  • Suunnittelija: Alkuperäinen malli 1800-luvun loppupuolelta
  • Kestää pyyhkimisen kostealla
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset