Tapetti Sandberg Rost ruskea 0,53x10,05 m

Tuotenumero: SBE215-51
60,00 €
48,00
Säästät: 12,00 €
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,90€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Lisää kuvia

ALE!
-20%
ALE
Kuvaus
Rost-tapetti on kuin luonnonmuovaamaa terästä! Vuosikausia luonnon armoilla oleva teräs alkaa kukkimaan ja luo mielenkiintoisia värimaailmoja. Tässä upeassa tapetissa on erikoisuuteena ripaus kiiltävää kultaista väriä. Tapetti elää ja näyttää eril...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Tapetti Sandberg Rost ruskea 0,53x10,05 m kuvaus

Rost-tapetti on kuin luonnonmuovaamaa terästä! Vuosikausia luonnon armoilla oleva teräs alkaa kukkimaan ja luo mielenkiintoisia värimaailmoja. Tässä upeassa tapetissa on erikoisuuteena ripaus kiiltävää kultaista väriä. Tapetti elää ja näyttää erilaiselta eri kulmista katsottuna ja maltillisesti käytetty kullanväri kiiltelee upean metallinhohtoisena muuten mattapintaisessa tapetissa. Rost sopii upeasti moderniin kotiin ja on näyttävä yksityiskohta sisustuksessa. Nykyaikaisilla tekniikoilla saadaan painettua tapetti, joka antaa vahvan vaikutelman kerroksellisuudesta.

Sandbergin Skog-sarja on saanut inspiraationsa nimensä mukaisesti metsästä. Voit kulkea mielessäsi hämyiseen metsään tai paistatella päivää antaen valon siivilöityä puiden lehvästön lävitse. Tai verhoudu pellavan pehmeyteen ja nauti olostasi! Hyvin suomalaiseen sisustukseen sopivat luonnonaiheet toistuvat tämän sarjan tapeteissa maanläheisinä väreinä, hillittyinä muotoina ja harmonisina värikokonaisuuksina.

Sandbergin Flora Sandbergica -mallisto tarjoilee upeaa kukkaloistoa ja luonnonkauneutta joka kotiin. Tässä mallistossa innoittajan on ollut kasvimaailma ja sen täyteläisen sopusuhtaiset muodot ja värit. Flora Sandbergica -mallisto vie sinut lapsuuden kukkaniityille ja tuo kukka-aiheet nykypäivään modernilla otteella. Antaa kaikkien kukkien kukkia!

Tapettien värien nimet ovat Sandbergin käyttämiä eivätkä ne aina kuvaa tapetin todellista väritystä parhaalla mahdollisella tavalla. Värit saattavat eri tapettien kohdalla viitata eri asioihin kuten taustaväriin, kuvion väriin, pääväriin, tehostusväriin jne. Tapetin todellinen väri saattaa myös erota verkkokaupassa olevan kuvan väristä.

Tapetti Sandberg Rost ruskea 0,53x10,05 m

  • Tuotemerkki: Sandberg
  • Tuotesarja: Skog, Flora Sandbergica
  • Pituus: 10,05 m
  • Leveys: 530 mm
  • Väri: Keskiharmaa, Vaaleanharmaa, Ruskea, Tummanharmaa, Kulta, Musta, Monivärinen
  • Tyyppi: Non-Woven
  • Kuviokorkeus: 53 cm
  • Kuviokohdistus: Vuorokohdistus
  • Suunnittelija: Studio Sandberg
  • Kestää pyyhkimisen kostealla
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset