Tapetti Sandberg Stola harmaa 0,53x10,05 m

Tuotenumero: SBE584-21
86,00 €
68,80
Säästät: 17,20 €
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,90€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Lisää kuvia

ALE!
-20%
ALE
Kuvaus
Tämä 1700-luvun tapettikuosi on tuotu nykypäivään muodikkaan värimaailma avulla. Tämä kuosi sopii loistavasti moderniinkin sisustukseen ja harmaa-valkoinen väritys antaa tilaa myös muulle sisustukselle. Tämä harmaa Stola-tapetti soveltuu erinomais...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Tapetti Sandberg Stola harmaa 0,53x10,05 m kuvaus

Tämä 1700-luvun tapettikuosi on tuotu nykypäivään muodikkaan värimaailma avulla. Tämä kuosi sopii loistavasti moderniinkin sisustukseen ja harmaa-valkoinen väritys antaa tilaa myös muulle sisustukselle. Tämä harmaa Stola-tapetti soveltuu erinomaisesti moneen tilaan ja osaksi monenlaisia sisustustyylejä. Ruotsalaista tapettitaidetta leimasi 1700-luvulla rokokoo ja kustavilaistyyli. Kun Swedish East India Company perustettiin vuonna 1731, myös itämaiset kuviot ja tuotteet tulivat saataville myös Ruotsissa. Tämän tapetin malli on peräisin Stola Manorista, joka on ruotsin parhaiten säilynyt karoliinisen ajan rakennus. Tapetin perhoset ja heinäsirkat ovat selvästi tuulahdus itämaista ja kasviaiheita taas on innoittanut ruotsalainen luonto.

Sandbergin Tradition-mallisto tuo koteihimme perinteikästä kuvamaailmaa vuosikymmenten takaa yhdistettynä nykyaikaiseen non-woven tekniikkaan. Nyt on lupa yhdistää moderniinkin sisustukseen näitä usein kasvimaailmasta inspiraationsa saaneita runsaita kuoseja. Luo upeita sisustuskokonaisuuksia sekoittamalla rohkeasti modernien huonekalujen kanssa perinteikkäitä kuviotapetteja ja ryyditä pelkistettyä sisustusta voimakkaalla tapettivalinnalla. Tradition-mallistosta löytyy samaa kuosia sekä voimakkaammissa että hillitymmissä väreissä, joten valinnanvaraa riittää.

Tapettien värien nimet ovat Sandbergin käyttämiä eivätkä ne aina kuvaa tapetin todellista väritystä parhaalla mahdollisella tavalla. Värit saattavat eri tapettien kohdalla viitata eri asioihin kuten taustaväriin, kuvion väriin, pääväriin, tehostusväriin jne. Tapetin todellinen väri saattaa myös erota verkkokaupassa olevan kuvan väristä.

Tapetti Sandberg Stola harmaa 0,53x10,05 m

  • Tuotemerkki: Sandberg
  • Tuotesarja: Tradition
  • Pituus: 10,05 m
  • Leveys: 530 mm
  • Väri: Valkoinen, Vaaleanharmaa
  • Tyyppi: Non-Woven
  • Kuviokorkeus: 64 cm
  • Kuviokohdistus: Vuorokohdistus
  • Suunnittelija: Alkuperäinen malli 1700-luvun alusta
  • Kestää pyyhkimisen kostealla
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset